255/70R18 Winrun Maxclaw H/t2

94.05

Winrun Maxclaw H/t2 255/70R18 113T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to134494 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/70R18 113T Winrun Maxclaw H/t2

Winrun Maxclaw H/T2 on suunniteltu tarjoamaan kuljettajille tasapainoinen ajokokemus, joka yhdistää mukavuuden, kestävyyden ja suorituskyvyn. Tämä kesärengas on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luotettavaa menoa sekä kaupungin kaduilla että avoimilla maanteillä, ja se on suunnattu kuljettajille, jotka haluavat hyvän hinta-laatusuhteen ilman, että turvallisuudesta tai mukavuudesta täytyy tinkiä.

Rengas yhdistää yksityiskohtaisen symmetrisen kulutuspintakuviointinsa ja rengasseoksen, joka takaa pidon kuivalla, märällä ja vaihtelevalla tienpinnalla. Leveät poikittaisurat ehkäisevät vesiliirtoa poistamalla vettä ja sohjoa renkaan alta. Parannettu pito ja tieote takaavat turvallisen ajokokemuksen pitkälle syksyyn ja aikaisin keväällä.