Tilausohjeet

Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista

Toimi seuraavasti:
1. Valitse haluamasi renkaat
2. Lisää ne ostoskoriin
3. Mene kassalle
4. Maksa tuotteet käyttämällä maksupainikkeita
(Suomalaiset maksupainikkeet, kaikki pankit ja luottokortit sekä osamaksut)

Verkkokaupastamme on käytössä SLL salausjärjestelmä. Käytämme suomalaista Paytrail maksupalvelua.

MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksut pankki – ja luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Katso tarkemmat ohjeet Credit/Debit-kortilla maksamiseen.

Ennakkotilisiirto

Asiakas voi tilata tuotteitamme myös puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Tavallinen tilisiirto onnistuu tarvittaessa. Teemme myös käteiskauppaa sovittaessa. Nopein tapa tilata tuotteita on käyttää nettikauppaamme ja Suomen pankin maksupainikkeita tai pankkikorttia.

Walley lasku/osamaksu

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa. Lisätietoja Walley maksutavasta: https://www.walley.fi/

Jousto lasku/osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu Suomessa asuville 20-75 –vuotiaille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tunnistautumista varten tarvitset vakituisen kotisoitteen ja suomalaisen henkilötunnuksen. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teemme asiakkaan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jouston asiakkaan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Lisätietoja Jousto maksutavasta: https://www.jousto.com/

TOIMITUSMAKSU JA TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on noin 4 – 8 arkipäivää. Toimitusmaksu on 45€/sarja (1-4 rengasta). Ei ylimääräisiä piilokuluja: vain renkaiden hinta + toimitusmaksu. Joidenkin tuotteiden kohdalla saattaa tulla tilanne, että sitä ei ole saatavilla tai tilausaika muuttuu. Ehdotamme yleensä tilalle vastaavaa tuotetta. Ilmoitamme poikkeustapaukset heti asiakkaalle. Asiakas voi myös peruuttaa kaupan – palautamme rahat välittömästi. Toimitusmaksu voi tuntua suurelta, mutta me emme “piilota” sitä hintoihin. Renkaiden hinnat ovat toimitusmaksuineenkin erittäin kilpailukykyiset. Meistä riippumattomista syistä hinnottelussa saattaa joskus esiintyä virheitä, näissä tapauksissa palautamme maksun viipymättä. Jos tarvitset vain yhden renkaan, ota yhteyttä ennen tilaamista.

Suurin osa talvirenkaista (nastat ja kitkat) toimitetaan nopeasti, noin 2-5 päivän sisällä tilauksesta. Kesärenkaissa tilausaika vaihtelee noin 2-8 päivän välillä. Toimitusajat ovat keskimääräisiä toimitusaikoja.

Pääosin renkaat toimitetaan DPD/Postnord, Postin, GLS ja UPS kyydillä. Suurin osa renkaista toimitetaan PostNordin noutopisteeseen. GLS tuotteet toimitetaan yleensä Postin noutopisteisiin. Posti toimittaa renkaat pääosin kotiovelle, mutta myös ajoittain noutopisteisiin. UPS on harvemmin käytössä ja he toimittavat renkaat pääosin kotiovelle. Tuoteselosteessa on yleensä mainittu toimitustapa, mutta se saattaa myös muuttua.

Kuljetusyhtiöt (Posti, Postnord, GLS ja UPS) eivät välttämättä soita ja sovi toimituksesta etukäteen. He toimittavat renkaat noutopisteisiin tai kotiovelle (tähän ei pysty vaikuttamaan). Suosittelemme tarkkailemaan seurantakoodeja ja olemaan tarvittaessa yhteydessä kuljetusyhtiöön jotta toimitus tapahtuisi mahdollisimman joustavasti.

Me emme korvaa asiakkaille noupisteissä asioinnista mahdollisesti koituvia kuluja (polttoaine tms.).

Emme tällä hetkellä toimita tuotteita Ahvenanmaalle.

RENKAIDEN ASENNUSPAKETIT

Meiltä voit ostaa renkaiden lisäksi “asennuspaketin”. Asennuspaketti maksetaan meidän verkkokauppaan. Asennuspaketti sisältää kaikki mitä “alta alle” asennuksessa tarvitaan (renkaiden vaihtotyö ja rengastyöt koko rengassarjalle). Asennuspalveluita tarjoaa meidän luotettavat yhteistyökumppanit. Kun valitset renkaiden lisäksi asennuspaketin, niin me toimitamme renkaat suoraan asennuspaikkaan. Kun renkaat ovat perillä asennuspaikassa, niin asentaja soittaa ja sopii asennusajan kanssanne. Teidän tulee vain ajaa paikalle sovittuun aikaan ja asennuttaa renkaat autoosi. Asennusmaksu on maksettu jo meidän verkkokauppaan, jolloin teidän ei tarvitse erikseen neuvotella asennushinnasta.

PALAUTUSOIKEUS JA TAKUUT

Palutusoikeus

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ajetuilla ja “vanteilla käytetyillä” renkailla ei ole palautusoikeutta.

Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas. Me vastaamme palautuskuluista vain, jos toimitamme väärät tai viottuneet tuotteet. Ota yhteyttä ennen palauttamista.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot sinulta:

  • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Tilausnumero

Ota yhteyttä ennen palauttamista puhelimitse 044-7770506 tai sähköpostitse info@mprenkaat.fi

Takuu

Renkailla on valmistajan myöntämä takuu, joka vaihtelee tuotemerkittäin (1-3 vuotta). Takuu kattaa mahdolliset valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä asennusvirheitä. Ota yhteyttä ennen palautusta. Aiheettomien palautuksien kulut maksaa asiakas.

Jos renkaissa ilmenee jotain ongelmia, niin olkaa ensimmäisenä yhteydessä meihin. Me neuvomme miten asiassa edetään. Tarpeettomien asennuksien kuluista huolehtii asiakas.

Muuta huomioitavaa

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot Suomeen. Renkaiden hinnat sisältävät kaikki rengaskierrätysmaksut. Verkkokaupassa on käytössä Rapid SSL salausjärjestelmä. Voit olla varma, että tietojasi ei vuoda ulkopuolisille.

Henkilötietonne (nimi, osoite ja puhelinumero) annetaan ainoastaan tavarantoimittajalle, jotta paketit löytävät perille. Me ja tavarantoimittajamme emme välitä tietojanne eteenpäin. Tästä voit muokata evästeasetuksia: Muokkaa evästeasetuksiasi

Auton renkaiden toimitusaika 4-8 arkipäivää. Toimitusmaksu 45eur / 1-4 rengasta. Myymme vain yhden rengassarjan (1-4 rengasta) kerrallaan. Jos tarvitset useita rengassarjoja, niin teidän tulee tehdä jokainen tilaus erikseen. Jos tarvitset vain yhden renkaan, niin ota yhteyttä ennen tilaamista.

Myymme pääsääntöisesti vain uusia renkaita (alle kaksi vuotta valmistamisesta). Renkaiden valmistuspäivämäärää (DOT) ei ole merkitty erikseen (yleensä). Jos kaupastamme löytyy “vanhempi” DOT merkintä, esim. DOT2018, niin renkaat ovat silloin “vanhempaa sarjaa” ja se on huomioitu jo valmiiksi hinnassa.

Myymme tällä sivustolla vain renkaita (kumeja). Tuotekuvissa näkyy yleensä myös vanne, mutta se ei kuulu kauppaan.

Yhteystiedot
Riekkoniemi Oy / riekko.eu
Osoite: Ylöjärventie 356, 39310 Viljakkala Finland
Sähköposti: info(a)mprenkaat.fi
Puhelin: +358447770506
Y-tunnus: 2396572-9

Muut verkkokauppamme:

Auton alumiinivanteet: https://alumiinivanteet.eu
Moottoripyörän renkaat: https://mprenkaat-store.com
Mönkijän renkaat: https://www.monkijan-renkaat.com
Moottoripyörän varaosat: https://mpvaraosat.fi
MP ajokamat ja tarvikkeet: https://www.ajokamat.fi