Tutkitusti edullinen rengaskauppa

riekko eu tutkitusti edullinen

Meidän hintataso on tutkitusti edullinen

Tutkimus 2016 – Taloussanomat vertaili talvirenkaiden hintoja

Taloussanomat on vertaillut renkaiden hintoja teettämällä tutkimuksen Rahatiedolta. Tähän tutkimukseen emme päässeet mukaan, mutta teimme oman vertailun tutkimuksen pohjalta. Tutkimus oli erikoinen, koska kaikki tutkimuksen rengasliikkeet eivät toimita renkaita Suomeen. Nastarenkaissa meillä oli halvimmat hinnat kaikilta muilta valmistajilta paitsi Nokian renkailta. Myös kitkarenkaissa kaikki meidän renkaat olivat halvimpia lukuun ottamatta Nokian renkaita. Emme saa Nokiaa Suomesta järkevään hintaan, joten sitä emme pysty tarjomaan edullisesti. Lue koko artikkeli taloussanomien sivuilta.

 

Tutkimus 2016

Taloussanomat on jälleen tutkinut kesärenkaiden hintoja verkkokaupoissa. Sijoitumme taas halvimpien kauppojen joukkoon, vaikka mukana oli suuriakin saksalaisia rengaskauppoja. Hintavertailu tehtiin 10.3.16 ja siinä oli mukana parhaiten testeissä menestyneitä kesärenkaita. Continental Premiun Contact 5 rengas on meidän kaupassa halvin. Lisäksi Goodyear ja Pirellin renkaiden hinnoissa sijoitumme aivan halvimpien rengaskauppojen joukkoon. Lue koko artikkeli taloussanomien sivuilta.

 

Tutkimus 2015

Taloustiedon teettämän Suomen rahatiedon tutkimuksen mukaan riekko.eu on yksi Suomen halvimmista auton renkaiden nettikaupoista. Renkaiden hintavertailu tehtiin 2015 ja sen mukaan tarjoamme Suomen halvimman hinnan esimerkiksi Continental Premium Contact testivoittaja renkaasta (205/55R16). Tutkimuksessa oli mukana vain kolme eri rengasmerkkiä, mutta jo niiden avulla näkee, että riekko.eu sijoittuu halvimpien rengaskauppojen joukkoon. Rengassarjojen hintaero kapusi jopa 81 euroon kalliimman kaupan sekä meidän kaupan välillä. Lue koko juttu täältä: http://www.taloussanomat.fi

 

Tilaamme renkaat suoraan Keski-Euroopasta

Me tilaamme renkaat suoraan Euroopan suurimmilta tehtailta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Siirrämme hintaedun suoraan asiakkaalle. Meidän valikoimamme on todella laaja ja meiltä löytyy melkein kaikki Euroopassa myytävät rengasmerkit ja mallit sekä koot. Käytössämme on monta varastoa, joten yleensä renkaiden saatavuuskin on parempi kuin normaalissa rengaskaupassa.

Pidämme kulut alhaalla

Emme pidä olleenkaan omaa varastoa. Olemme tiiviissä yhteistyössä Eurooppalaisten tavarantoimittajien kanssa. Pyrimme pitämään kulut alhaalla, jolloin voimme myydä muita kauppoja halvemmalla. Emme seuraa muiden hinnoittelua, vaan keskitymme itse myymään tuotteet edullisesti.

Suomalainen rengaskauppa

Olemme suomalainen, kahden veljeksen yritys. Maksamme kaikki verot Suomeen. Lisäksi maksamme Suomen rengaskierrätys Oy:lle kaikki rengaskierrätysmaksut.