Auton nastarenkaat netistä

Nastarenkaiden tilaaminen netistä on helppoa ja vaivatonta. Netissä valikoima on kivijalkaliikettä paljon suurempi. Renkaiden hinnat ovat edullisemmat ja toimitus nopea. Auton nastarengas valikoimamme on yksi Suomen suurimmista ja halvimmista. Pystymme tarjoamaan edulliset hinnat, koska emme pidä ollenkaan varastoa, nastarenkaat tulevat ympäri Eurooppaa suoraan asiakkaan kotiovelle. Pyrimme laittamaan kaikki nastarenkaat kauppaan myyntiin, mutta jos ette löydä haluamaasi rengasta niin ottakkaa yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikkia renkaita kauppaamme. Talvirenkaat on vaihdettava alle viimeistään 1.12. ja niitä on käytettävä helmikuun loppuun. Nastarenkaita saa käyttää 1.11. alkaen.

Nastarenkaiden pito on omaa luokkaansa talvikeleillä

Nastarenkaiden pito talvella on kitkarengasta paljon parempi. Tämän todistaa lukuisat talvirengastestit tuloksineen. Jos haluat valita pitävän renkaan talvikeleille, niin valitse suosiolla nastarengas. Nastarengas on hyvä vaihtoehto heille ketkä eivät ole tottuneet ajamaan talvelle, sillä nastat tasaavat ylivoimaisesti parhaiten kelivaihteluita.Nykyajan nastarenkaissa on laadukkaat nastat sekä pitävä rengaskuvio. Nastarenkaat ovat ns. kitkanastoja, joiden avulla varmistat tiellä pysymisen talviolosuhteissa. Nastarenkaissa on eroja. Saatavilla on renkaita useilta eri valmistajilta. Meiltä löydät halppisrenkaat, keskiluokan renkaat sekä premium renkaat. Valikoimamme kattaa henkilöautot, maastoautot, lava-autot, pakettiautot sekä citymaasturit.

Nastarenkaiden sisäänajo

Uudet nastarenkaat kannattaa aina sisäänajaa. Tämä onnistuu ajamalla rauhallisesti ensimmäiset 500km. Kiihdytyksiä tulee välttää, kaarteissa täytyy ajaa rauhallisesti ja jarrutus tulee tehdä varovasti. Sisäänajo kannattaa tehdä huolellisesti, näin varmistat että rengas toimii moitteettomasti myös jatkossa. Nastat asettuvat ensimmäisten kilometrien aikana reikiinsä ja pysyvät niissä koko renkaan käyttöiän ajan. Jos yksittäinen nasta irtoaa renkaasta, niin uutta nastaa ei voi asentaa sen tilalle. Uusien nastarenkaiden ilmanpaineita kannattaa seurata. Väärät ilmanpaineet kuluttavat rengasta ja rengas ei toimi oikein.

Nastarenkaat kuluttavat tienpintaa ja aiheuttaa terveyshaittoja

Nastarenkailla ajaminen kuluttaa teitä ja nostaa ilmaan katupölyä. Kun tienpinnalla ei ole jäätä tai lunta, niin nastat rouhivat tienpintaa ja nostavat vaarallisia hiukkaisia ilmaan. Kaupunkialueilla suurin yksittäinen katupölyn nostattaja on nimenomaan nastarenkaat. Helsingissä nastarenkaiden osuus katupölystä on jopa 48%. Hiekka ja tienpinnalla olevat yhdisteet kuluttvat teitä ja aiheuttavat valtiolle lisäkustannuksia. Jäisillä tienpinnoilla nastarenkaat eivät pureudu tien pintamateriaaliin, joten se ei kuluta teitä eikä aiheuta muitakaan haittoja.

 

Kaikki auton nastarenkaat