Auton renkaat netistä halvalla!

Käytä kaupastamme löytyvää “auton rengashakua” niin saat listattua kaikki saatavilla olevat renkaat ja hinnat. Me tarjoamme edulliset hinnat ja varmat toimitukset ympäri Suomen. Meidän kautta tilaat turvallisesti ja mukavasti. Käytössämme on Euroopan suurimmat varastot ja tukut. Saamme kaikki auton renkaaat edullisesti ja varmasti toimitukseen.

Ohjeet “auton rengashakuun”

Renkaan leveys – renkaan leveys mm. Profiilisuhde – renkaan korkeus % vs. leveys. Vannekoko – vannekoko, mihin rengas sopii. Merkki – rengasvalmistaja. Kausi/automalli – minkälaiseen autoon ja mihin kauteen rengas sopii.

Auton rengashaun käyttäminen on helppoa. Teidän tulee tietää oman auton tarkka rengaskoko. Tarkka rengaskoko selviää parhaiten “vanhoista”, vaihtoon menevistä renkaista. Koko löytyy renkaan kyljestä esim. 205/55 R16. Huomaa, että talvirenkaat ja kesärenkaat voivat olla eri kokoisia.

Myös auton rekisteriote näyttää rengaskoot, jotka sopivat autoosi. Tässä rekisteriotteen tulkinnassa tulee kuitenkin olla tarkkana, koska vanteiden koko voi olla eri. Esimerkiksi rekisteriote voi näyttää, että autoosi menee 195 65 15 ja 205 55 16 sekä 205 50 15.

Auton kesärenkaat netistä

Auton kesärenkaita on markkinoilla rutkasti. Meidän rengaskaupasta löydät yleisimmät ja suosituimmat rengasmerkit ja mallit. Saatavilla on halppisrenkaat, keskiluokan renkaat sekä premiunluokan renkaat. Kesärengasvalikoimamme on yksi Euroopan suurimmista. Jos et löydä tiettyä rengaskokoa tai merkkiä, ota yhteyttä. Löydät kesärenkaat käyttämällä “rengashakua”.

Auton talvirenkaat netistä

Meidän rengaskauppa panostaa erityisesti auton talvirenkaisiin. Saatavilla on nasta- ja kitkarenkaita melkein jokaisessa kokoluokassa. Nasta- ja kitkarenkaita saadaan myös edullisesti ympäri Eurooppaa. Siirrämme hintaedun teille hyvät asiakkaat. Talvirenkaat henkilöautoihin, maastureihin ja pakettiautoihin. Tilaa talvirenkaat netistä edullisesti. Löydät talvirenkaat käyttämällä “rengashakua”.

Auton eurokitkat – Euroopan kitkarenkaat

Meiltä löydät myös ns. eurokitkoja. Näillä voi teoriassa ajaa kesät ja talvet. Emme kuitenkaan suosittele näitä talvikäyttöön Suomessa. Eurokitkojen kokovalikoima on laaja. Löydät eurokitkat käyttämällä “rengashakua”.


Riekko auton renkaat netistä