Auton renkaat osamaksulla

Auton renkaiden hankinta on aina suuri menoerä. Me tarjoamme nettikaupassamme vaihtoehdon maksaa myös osamaksulla. Renkaiden kokonaishinta riippuu rengasmerkistä, mallista ja koosta. Me tarjoamme jo valmiiksi halpoja renkaita kaikkiin automerkkeihin. Osamaksulla voit maksaa minkä tahansa renkaan tai rengassarjan. Osamaksun tarjoaa Paytrailin yhteistyökumppanit. Osamaksulla voi maksaa kaikki ne asiakkaat joilla on luottotietodot kunnossa.

Katso ajantasaiset maksuvaihtoehdot tästä.

Collector osamaksu on käytössänne!

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä: Tarkemman palvelukuvauksen löydäthttps://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla Collector laskun / osamaksun voitte valita tilauksen yhteydessä.