Auton kitkarenkaat

Käytä rengashakua ja listaa kaikki saatavilla olevat kitkarenkaat hintoineen.

Auton kitkarenkaat halvalla netistä

Kitkarenkaiden tilaaminen on yhtä helppoa kuin muidenkin rengasmallien tilaaminen. Kitkarengasvalikoima on laaja ja sisältää Suomeen soveltuvat mallit sekä ns. “eurokitkat”. Nämä molemmat kitkamallit on eritelty haussa. Voitte valita hakutuloksiin kumman tahansa. Tilaamme kitkarenkaat suoraan tavarantoimittajilta ympäri Eurooppaa. Katsomme aina halvimmat hinnat ja siirrämme hintaedun suoraan asiakkaille. Jos ette löydä haluamaanne kitkarengasta, niin ottakaa yhteyttä, yritämme etsiä sellaisen. Kitkarenkaita voi käyttää ympäri vuoden, mutta suosittelemme kuitenkin niitä käytettäväksi vain talvella. Kitkarenkaiden kumiseos on pehmeä ja se kuluu lämpimillä kesäkeleillä erittäin nopeasti.


Kitkarenkaat – henkilöautoihin, maastoautoihin sekä pakettiautoihin

Kitkarengasvalikoimasta löytyy renkaita kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Erityisen laaja valikoima löytyy henkilöautoihin sekä maastureihin. Kun etsit paketti – tai tila-autoon kitkarenkaita, niin muista varmistaa, että rengas on merkattu “C” kirjaimella. Tämä tarkoittaa vahvistettua mallia, joka kestää suuriakin kuormia.. Pohjoisen kitkarenkaita valmistaa suuret rengasmerkit kuten, Continental, Bridgestone ja Michelin. Kitkarenkaiden tilaaminen riekko.eu rengaskaupasta on turvallista. Kun valitset “Kitkarenkaat (suomi)”, voit olla varma, että renkaasi soveltuvat myös Suomen talvikeleille.


Kitkarenkaat vastaan nastarenkaat

Yleisin talvirengaskeskustelun aihe on “kitka vai nastat”. Näitä vaihtoehtoja pohdittaessa kannattaa miettiä muutamia asioita: Kuinka paljon ajat talvella, oletko kokenut autoilija, millaisia teitä ajat, käyttääkö joku muu autoasi? Kitkarenkaiden pito jäällä on nastarenkaita heikompi. Jos ajat enemmän jäisiä teitä niin kannattaa valita autoon nastarenkaat. Jos ajat lumisia teitä niin kitkarenkaillakin pärjää mainiosti. Jos olet kokenut kuski, niin kitkarenkaat sopivat sinulle. Kokenut autoilija osaa ennakoida ja jättää tarvittavat turvavälit. On myönnettävä, että nastarenkaiden pito testien mukaan on edelleen kitkarenkaita parempi. Kitkarenkaiden etuja ovat: vähäinen rengasmelu, ympäristöystävällisyys sekä joustavuus. Kitkarenkaat voi laittaa auton alle jo hyvissä ajoin ja niiden vaihtamista ei tarvitse kiirehtiä keväällä.


Eurokitkat eivät sovi Suomen talviolosuhteisiin

“Eurokitkat”, “Keski-Euroopan kitkarenkaat”, “Euroopan kitkat” – näillä on monta nimitystä. Kyseessä on Keski-Euroopan talveen soveltuvat nastattomat renkaat. Eurokitkat on suunniteltu märille ja loskaisille tienpinnoille. Näillä pärjää näissä keleissä paremmin kuin pohjoisen kitkoilla tai nastoilla. Suomen talvi on kuitenkin monimuotoinen. On lämmintä loskakeliä, pääkallokelejä sekä paukkupakkasia. Suosittelemme Suomen talvikeleille vain ns. Pohjoisen kitkoja. VTT:n tekemä selvitys on vahvistanut tiedon, joka on tullut jo aiemmin ilmi autolehtien rengastesteissä: Keski-Euroopaan suunnitellut kitkarenkaat voivat heikentää liikenneturvallisuutta Pohjoismaissa. Jos kuitenkin ajat eurokitkoilla, niin suosittelemme erityistä varovaisuutta liikenteessä.


Suosituin kitkarengas 2018-2019 on Continental Viking Contact 7

Continental vikingcontact 7 on ollut suosituin rengas riekko.eu rengassivustolla kategoriassa “auton kitkarenkaat”. Tämä huippumalli on pärjännyt auton rengastesteissä ja omaa parhaimman pidon.

Continental vikingcontact 7