Halvat auton renkaat

Halvat auton renkaat

Halppis renkaat! Autoon löytyy markkinoilta suuri määrä rengasvaihtoehtoja. Myös renkaiden hinta ja laatu vaihtelevat. Auton renkaat voidaan karkeasti luokitella kolmeen eri hintaluokkaan: halvat renkaat, keskiluokan renkaat sekä premium renkaat. Monia autoilijoita kiinnostaa tietysti ensin halvimmat vaihtoehdot. Halpa ei aina kuulosta huonolta kun puhutaan auton renkaista. Renkaiden suunnitteltu, toteutus ja valmistaminen ovat kehittyneet vuosien saatossa. Ne renkaat mitkä olivat vuonna 1990 parhaimmat, ovat nyt ominaisuuksiltaan paljon huonompia kuin uudet renkaat. Renkaat siis kehittyvät joka vuosi lisää. Halvimmat auton renkaat tehdään yleensä Kiinassa. Rengasmarkkinoille on kuitenkin tullut myös Korealaisia merkkejä.


Halpoja autonrengasmerkkejä

APOLLO, AURORA, AUTOGRIP, CHENG_SHIN, DOUBLE_STAR, EVERGREEN, GOODRIDE, GT-RADIAL, HIFLY, INTERSTATE, LINGLONG, MATADOR, MAXXIS, NANKANG, RIKEN, SAILUN, STARMAXX, TORQUE, TRACMAX, WANLI, WESTLAKE, ZEETEX.

Tässä on vain osa halvimmista valmistajista. Nämä rengasmerkit löytyvät myös meidän rengaskaupasta. Kaikilla merkeillä on valmistajan myöntämä takuu. Kaikki ovat uusia renkaita, eivät “pinnattuja” uusiorenkaita. Kaikki halvat rengasmerkit ovat EU hyväksyttyjä ja niillä saa ajaa myös Suomen teillä. Halppisvalmistajien rengasmalleissa on myös eroja, toiset mallit ovat toisia parempia ja kestävät pidempään.


Hifly valmistaa halpoja kesä- ja talvirenkaita

Hifly on tuonut rengasmarkkinoille jo pitkän aikaa hyviä kesä- ja talvirenkaita. Hiflyn renkaat ovat edullisia, mutta myös tarpeeksi hyviä ajettavaksi. Kesärenkaista löytyy paljon erilaisia rengasmalleja ja useita rengaskokoja. Hifly valmistaa edullisia nastarenkaita. Mallinimellä Hifly Win-turi löytyy paljon rengaskokoja edulliseen hintaan. Hifly on kiinalainen rengasmerkki.


Autogrip tekee halpoja renkaita

Yksi esimerkki toimivasta ja edullisesti autorengasmerkistä on Autogrip. Se on melkein kaikissa rengaskokoluokissa edullisin. Autogrip renkaat valmistetaan Kiinassa. Autogrip on erittäin edullinen rengasmerkki. Näitä halppisrenkaita valmistetaan henkilö – ja pakettiautoille. Tavallaisen perheauton rengasmalleja ovat: Grip100, R102, Grip300, F101, AG66, P308 ja Grip600. Paketti- ja tila-autoille tarjolla on myös halpoja rengasmalleja: mm. Ecovan. Katso omaan autoosi sopivat halppisrenkaat vasemmalla olevalla hakukoneella.


Tracmax halppisrenkaat netistä

Tracmax on myös Kiinalainen rengasmerkki. Sen omistaa Shandong Yongsheng Rubber Group Co., Ltd joka on yksi Kiinan suurimpia rengasvalmistajia. Yhtiö työllistää Kiinassa tuhansia työntekijöitä. Tracmax tuo edullisia auton renkaita Kiinasta myös Amerikan sekä Euroopan markkinoille. Tracmaxilla on Euroopassa testilaitoksia. Laitokset sijaitsevat Saksassa ja Ranskassa. Tracmax renkaat ovat täysin EU hyväksyttyjä ja soveltuvat myös mainiosti Suomen kesään. Renkailla on täydet valmistajan takuut. Tracmax rengasmalleja löytyy henkilöautoille, pakettiautoille sekä maastureihin. Rengasmalleja ovat mm. F102, F102, F106. Etsi omaan autoosi sopivat renkaat meidän hakukoneella.


Westlake, laaturenkaat halvalla?

Westlake renkaat valmistetaan Kiinassa Hangzhou Zhongce Rubber Company Limited tehtaalla. Kyseessä on Tracmaxin lailla todella suuri rengasvalmistaja. Westlake on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Työntekijöitä on tuhansia ja renkaita myydään ympäri maailmaa. Westlake renkaat on EU tyyppihyväksyttyjä ja toimivat myös Suomessa. Tarjolla on auton kesärenkaita sekä Euroopan kitkarenkaita.


Evergreen – edullinen ja toimiva autonrengas

Evergreen on myös yksi maailman suurimmista “halpa rengas” valmistajista. Evergreen tuotemerkin omistaa Jinyu Tire. Suurta kokoa kuvaa mm. se, että tehdas tuottaa jopa 35000 rengasta päivittäin. Yhtiö tekee yhteistyötä mm. Apollo Tyres (India) & Kumho Tires (Nanjing) kanssa. Rengasmalleja on runsaasti tarjolla ja hintataso on edullinen. Suosituimpia renkaita ovat auton kesärenkaat, jotka sopivat myös Suomen olosuhteisiin. Renkaat on EU:n hyväksymiä ja niillä on toimivat takuut. Laatua kuvaa hyvin myös se, että mm. Vianor on ottanut osan Evergreen renkaista tuotevalikoimaan.