Julkaistu

Kaikki auton renkaat edullisesti netistä!

Auton renkaat netistä halvalla

Yksi Suomen suurimmista rengasvalikoimmista

Auto renkaat netistä edullisesti. Meiltä löydät suuren valikoiman renkaita melkein kaikkiin automerkkeihin. Tilaamme kaikki renkaat suoraan Euroopasta ilman välikäsiä. Siirrämme hinta-edun suoraan asiakkaillemme. Auton renkaat toimitetaan asiakkaan valitsemaan osoitteeseen/lähimpään noutopaikkaan.

Meidän rengaskaupassa voitte maksaa tuotteet suomalaisilla maksupainikkeilla, pankkikortilla tai osamaksulla. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot ja rengaskierrätysmaksut Suomeen. Rengasasioissa voit luottaa meidän ammattitaitoon.


Tuhansien auton renkaiden valikoima

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut “halppismerkit”. Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10″ jopa 22″ asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.


Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kontio, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Wolf tyres, Yokohama.


Auton kesärenkaat

Kesärengasvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy huippulaadukkaat kesärengasvalmistajat kuten Pirelli, Dunlop, Continental. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan, halppikset, keskihintaiset sekä premium renkaat. Kesärenkaat tulevat suoraan Saksan päävarastolta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kesärenkaita löytyy tavallisiin henkilöautoihin, maastureihin sekä tila-autoihin. Jos et löydä haluamaasi kesärengasta niin ota yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikki rengasmalleja kauppaamme. Kesärenkaiden hinnat ovat Saksan tasolla.


Auton talvirenkaat

Auton talvirengasvalikoimaan kuuluu nastarenkaat, kitkarenkaat ja eurokitkat. Nastarenkaita löytyy hyvä valikoima Nokian renkaista Masterin uusiorenkaisiin. Nastarenkaat ja kitkarenkaat tulevat suoraan Euroopan varastoilta. Kitkarenkaita on myös tarjolla hyvä valikoima, lisäksi meillä on ns. “eurokitkoja” niitä haluaville. Suosittelemme kuintenkin vain Pohjoisen olosuhteisiin sopivia kitkarenkaita. Ne löydät haulla kohdasta “kitkarenkaat Suomi”. Talvirenkaiden hinnat ovat Suomen halvimpia.


Myymme vain uusia renkaita / tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu

Me myymme vain uusia renkaita ja vanteita. Renkaat ovat uusia kun niiden valmistamisesta on kulunut enintään kaksi vuotta. Pääsääntöisesti kaikki myytävät renkaat ovat kuluvan vuoden tuotantoa. Auton renkailla ja alumiinivanteilla on valmistajan myöntämä tuotetakuu. Se kattaa kaikki valmistusvirheet. Takuu aika vaihtelee rengasvalmistajan mukaan. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus.


Julkaistu

Continental Vancontact 100 – pakettiauton kesärengas

Continental VANCONTACT 100

Continental VanContact 100 on erityisesti pakettiautoihin ja kevyisiin hyötyajoneuvoihin suunniteltu kesärengas, joka tarjoaa kestävyyttä, turvallisuutta ja taloudellisuutta. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan ammattimaisten kuljettajien ja yritysten tarpeita, jotka vaativat luotettavuutta ja suorituskykyä päivittäisessä käytössä.

VanContact 100:ssa on optimoitu pintakuvio, joka takaa erinomaisen pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, parantaen ajoneuvon hallintaa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas on suunniteltu kestämään suuria kuormia ja tarjoaa pitkän käyttöiän, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan.

Rengas sisältää myös teknologioita, jotka vähentävät vierintävastusta, mikä auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä. Continental VanContact 100 on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen ajomukavuus, vähentäen samalla melutasoa, mikä tekee pitkistäkin ajomatkoista miellyttävämpiä.

Julkaistu

Hankook Ventus Prime 4 – Runsas kokovalikoima

Hankook Ventus Prime 4 kesärenkaat netistä

Hankook Ventus Prime 4 K135 on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan tasapainoista suorituskykyä ja mukavuutta. Tämä rengasmalli löytyy useissa eri kokoluokissa. Katso kaikki hinnat ja koot: Ventus Prime 4 kesärengas. Tämä auton kesärengas yhdistää innovatiivisen teknologian ja edistyksellisen muotoilun varmistaakseen erinomaisen pidon ja hallinnan sekä kuivilla että märillä teillä. Sen optimoitu pintakuvio ja erityiset kumiseokset tekevät Ventus Prime 4:stä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka etsivät luotettavuutta ja kestävyyttä kesärenkaaltaan.

Ventus Prime 4:ssä on käytetty Hankookin uusimpia innovaatioita, kuten korkean suorituskyvyn kumiseosta, joka tarjoaa paremman jarrutustehon ja kulutuskestävyyden. Rengas on suunniteltu vähentämään melutasoa, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla. Lisäksi sen ainutlaatuinen urasuunnittelu auttaa tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen turvallisuutta märissä olosuhteissa.

Hankook Ventus Prime4 on siis erinomainen valinta kuljettajille, jotka arvostavat ajon sujuvuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä kesäisissä ajotilanteissa. Edullinen hintataso ja runsas kokovalikoima meidän rengaskaupassamme.

Julkaistu

GT Radial Fe2 auton kesärengas

GT Radial Fe2 auton kesärengas

GT Radial FE2 on uuden sukupolven kesärengas, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja turvallisuuden. Renkaassa on täysin uusi kehittynyt seos, joka takaa erinomaisen pidon sekä kuivilla että märillä teillä. Rengas toimii hyvin myös kylmemmillä kesäkeleillä.

Edullinen hinta meidän rengaskaupassa. Katso koot ja hinnat: GT Radial FE2 kesärenkaat

Kulutuspinnan muotoilu varmistaa tasaisen kulumisen ja pitkän käyttöiän. Tämä tekee renkaasta erityisen kestävän ja tarjoaa korkean kilometrimäärän. Optimoidun kevytrakenteisen kotelon ansiosta renkaan vierintävastus on alhainen, mikä johtaa polttoaineen säästöihin.

GT Radial FE2:n uusi kuviointiratkaisu takaa tarkan ohjauksen ja vakaan jarrutuksen. Renkaan suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon eurooppalaisten autoilijoiden tarpeet, ja se sopii erinomaisesti keskikokoisiin ja myös suurempiin henkilöautoihin.

Tämä HP-rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä teillä, pitkän käyttöiän, hiljaisen ajokokemuksen, huippuluokan polttoainetehokkuuden ja erinomaisen mukavuuden. GT Radial FE2 on siis täydellinen valinta vaativille autoilijoille, jotka arvostavat turvallisuutta ja suorituskykyä.

Julkaistu

Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic

Linglong GreenMax Winter Ice I-15 auton kitkarengas

Linglong GreenMax Winter Ice I-I5 Nordic on tuore tulokas Linglongin arvostetussa GreenMax-rengasperheessä, tarjoten erinomaisen kitkarenkaan vaihtoehdon Suomen vaativiin talviolosuhteisiin. Linglong on ansainnut maineensa yhtenä laadukkaimmista kiinalaisista rengasvalmistajista, ja GreenMax-rengasperhe on ollut menestys niin testeissä kuin myynnissäkin ympäri Eurooppaa.

Tämä kitkarengas on suunniteltu erityisesti soveltumaan Suomen talviolosuhteisiin, tarjoten luotettavan otteen lumisilla ja jäisillä teillä. Linglong GreenMax Winter Ice I-I5 Nordic tarjoaa kuljettajille turvallisen ja vakaan ajokokemuksen talven haastavissa olosuhteissa.

Yksi Linglongin vahvuuksista on sen erinomainen hinta-laatusuhde, ja GreenMax Winter Ice I-I5 Nordic ei ole poikkeus. Renkaan edullinen hinta yhdistettynä runsaaseen kokovalikoimaan tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon autoilijoille, jotka etsivät talvikäyttöön sopivaa rengasta ilman, että laadusta tarvitsee tinkiä.

Linglongin nousu Suomen suosituimpien renkaiden joukkoon ei ole sattumaa. Asiakastyytyväisyys on ollut korkea, ja Linglong on onnistunut tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita, jotka vastaavat hyvin Pohjolan vaihteleviin sääolosuhteisiin. Linglong GreenMax Winter Ice I-I5 Nordic on oiva esimerkki tästä sitoutumisesta tarjota laadukkaita renkaita kohtuulliseen hintaan.

Julkaistu

Toyo Observe Ice Freezer nastarengas

Toyo Observe Ice Freezer nastarengas

Toyo Observe Ice Freezer on suunniteltu tarjoamaan parasta pitoa ja jarrutustehoa jäällä sekä lumella. Renkaan suorituskyky pysyy tasaisena koko käyttöikänsä ajan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ääriolosuhteisiin. Nastat tarjoavat erinomaisen pidon jäällä, ja renkaalla on kyky pitää nastat tukevasti paikallaan. Kulutuspinnan muotoilu varmistaa parhaan mahdollisen sivuttaispidon vaikeissa olosuhteissa.

Katso hinnat ja rengaskoot: Toyo Observe Ice Freezer

Toyo tarjoaa laadukkaan nastarenkaan henkilöautoille ja maastureille, ja se on saatavilla edulliseen hintaan meidän rengaskaupassamme monissa eri rengasko’oissa. Toyo Observe Ice Freezer on luotettava valinta talvirenkaaksi, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden vaativissa talviolosuhteissa.

Julkaistu

Hankook I*Pike Rs2 W429 edulliseen hintaan

Hankook I*PIKE RS2 W429 nastarenkaat netistä

Yksi suosituimmista nastarenkaista vuodesta toiseen! Nyt saatavilla edulliseen hintaan. Runsas kokotarjonta. Katso hinnat ja rengaskoot tästä: Hankook I’ Pike Rs2 W429. Laadukas ja kestävä Hankook talvirengas todella hyvällä hinta-laatusuhteella. Hankook I’ Pike Rs2 W429 on pärjännyt useissa rengastesteissä ja on hyvä valinta talvirenkaaksi. Useita kokoja saatavilla melkein jokaiseen automerkkiin.

  • Yksi suosituimmista nastarenkaista
  • Hankookin menestyneen suosikkirenkaan uusittu malli
  • Kumiseos ja pintakuviointi on täysin uudistettu
  • Useiden rengastestien kärkikastissa

Runsas nastamäärä pureutuu erinomaisesti jäiseen tienpintaan. Kumiseos antaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Renkaan lamellit toimivat mainiosti lumisella pinnalla. Rengasteknologia takaa parhaan pidon talvisilla teillä ja auttaa ajoneuvoa säilyttämään vakaan kurssin jäällä ja lumella.

Julkaistu

Bridgestone Blizzak Spike 3 nastarengas

Bridgestone Blizzak Spike 3 nastarengas

Bridgestone Blizzak Spike 3 on täysin uuden sukupolven nastarengas, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti huippuluokan turvallisuuteen ja hallittavuuteen äärimmäisissä talviolosuhteissa. Tämä Euroopassa kehitetty ja valmistettu rengas on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä sekä henkilö- että SUV-autoille, ja se on ihanteellinen valinta kaikkialla kohdemarkkinoilla liikkuville autoilijoille. Katso kaikki hinnat ja rengaskoot: Bridgestone Blizzak Spike 3

TÜV SÜD -testit vahvistavat Blizzak Spike 3:n lyhimmän jarrutusmatkan jäällä verrattuna muihin premium-luokan nastarenkaisiin. Renkaan innovatiiviset alumiinirunkoiset kovametallinastat eivät ainoastaan lisää jäällä kosketuspainetta, vaan myös minimoivat tien kulumista, tarjoten siten erinomaisen pidon vaativissakin olosuhteissa. Tämä tekee Blizzak Spike 3:sta paitsi turvallisen myös kestävän ja taloudellisen valinnan, sillä sen käyttöikä on parantunut merkittävästi.

Renkaan erinomainen pito jäällä ei ainoastaan lisää ajoturvallisuutta vaan tarjoaa myös hallittavuutta ja luottamusta autoilijoille haastavissa talviolosuhteissa. Blizzak Spike 3 on siis täydellinen kumppani niille, jotka arvostavat huippuluokan suorituskykyä ja haluavat tuntea olonsa turvalliseksi jokaisella talvimatkallaan. Valitsemalla Bridgestone Blizzak Spike 3 -nastarenkaan saat käyttöösi huipputeknologian, joka on suunniteltu tuomaan lisäturvaa ja nautintoa talviajoon.

Julkaistu

Goodyear UltraGrip Ice 3 kitkarengas

Goodyear UltraGrip Ice 3 kitkarenkaat

Goodyear UltraGrip Ice 3 on uusi talvirengas, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden talviolosuhteisiin. Se on menestynyt useissa viimeisimmissä testeissä erinomaisen tasapainoisen suorituskykynsä ansiosta.

Suomen Moottori-lehden talvirengastestissä UltraGrip Ice 3 voittaa kaikki kahdeksan testattua rengasta ja saa Testivoittajan tittelin. Myös Tekniikan Maailma -lehden testissä se jakaa ensimmäisen sijan yhdeksän testatun Pohjoismaisen kitkarenkaan joukossa.

Tämäkin rengas meiltä edulliseen nettohintaan: Goodyear UltraGrip Ice 3 hinnat ja koot.

Moottori-lehti kehuu erityisesti renkaan erinomaista suorituskykyä jäällä ja lumella, kun taas Tekniikan Maailma antaa sille parhaat pisteet jarrutuksessa ja kiihdytyksessä lumella. Lehdet kiittävät myös renkaan tasapainoisia ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa ja alhaista melutasoa.

Ruotsalaisen Vi Bilägare -lehden testissä UltraGrip Ice 3 sijoittuu toiseksi kaikkien testattujen kitkarenkaiden joukossa. Lehti korostaa renkaan erinomaista tasapainoista suorituskykyä eri talviolosuhteissa ja suosittelee sitä erityisesti niille, jotka ajavat pääasiassa asfaltilla mutta haluavat silti hyvän pidon jäällä ja lumella.

Goodyearin talvirenkaissa hyödynnetään useita teknologioita, kuten Ice Grip, Ice Handling+ ja Snow Braking, jotka parantavat renkaan pitoa jäällä, käsittelyä jäällä ja lumessa sekä jarrutusominaisuuksia lumella. Näiden innovaatioiden ansiosta UltraGrip Ice 3 tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä talviolosuhteissa.

Julkaistu

Kumho Ws31 maasturin nastarengas

Kumho Ws31 nastarengas

Esittelyssä Kumho WS31 nastoitettu SU talvirengas, joka on suunniteltu innovatiivisella urituksella ja modernilla kumiseoksella tarjoten erinomaista pitoa, käsittelyominaisuuksia ja jarrutustehoa jäällä sekä lumella. Tehokkailla nastoilla, optimaalisella nastojen sijoittelulla ja riittävällä määrällä nastoja WS31 mahdollistaa pidon suuremmalle SUV-auton massalle. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan talviajon vaatimuksiin, tarjoten kuljettajille itseluottamusta ja hallittavuutta vaativissa jäisissä ja lumisissa olosuhteissa.

Tämäkin nastarengas edulliseen nettohintaan vain meidän rengaskaupastamme. Meiltä löydät laajan valikoiman talvirenkaita melkein jokaiseen automerkkiin ja malliin. Meidän hintatasomme on Keski-Euroopan tasolla, joten säästät rahaa varmasti. Me toimitamme kaikki auton renkaat ympäri Suomen. Toimitusaika vaihtelee eri tuotemerkkien välillä. Tilaa uuden talvirenkaat jo tänään.

Julkaistu

Delinte winter WD52 nastarengas

Delinte winter WD52 nastarengas

DELINTE WINTER WD52 on erinomainen valinta talviliikenteeseen, tarjoten ajomukavuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta vaativissa talviolosuhteissa. DELINTE WINTER WD52 tarjoaa varmaa pitoa jäisillä ja lumisilla teillä. Nastojen tarkka sijoittelu renkaan pinnalla parantaa otetta liukkailla pinnoilla, mikä lisää ajoturvallisuutta talviolosuhteissa. Lisäksi rengas tarjoaa hyvän hallittavuuden ja vakauden erilaisissa sääolosuhteissa.

Renkaan suunniteltu nastojen käyttö takaa tehokkaan jarrutuksen jäisillä teillä, mikä on elintärkeää turvallisen ajon kannalta talvella. Tämä ominaisuus auttaa vähentämään liukastumisriskiä ja parantaa yleistä ajoturvallisuutta. DELINTE WINTER WD52 on suunniteltu kestämään vaativissa talviolosuhteissa. Rengas on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tarjoavat hyvän kulutuskestävyyden. Tämä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja taloudellista arvoa ostajalle.