Julkaistu

Kaikki auton renkaat edullisesti netistä!

Auton renkaat netistä halvalla

Yksi Suomen suurimmista rengasvalikoimmista

Auto renkaat netistä edullisesti. Meiltä löydät suuren valikoiman renkaita melkein kaikkiin automerkkeihin. Tilaamme kaikki renkaat suoraan Euroopasta ilman välikäsiä. Siirrämme hinta-edun suoraan asiakkaillemme. Auton renkaat toimitetaan aina asiakkaan valitsemaan osoitteeseen.

Meidän rengaskaupassa voitte maksaa tuotteet suomalaisilla maksupainikkeilla, pankkikortilla tai osamaksulla. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot ja rengaskierrätysmaksut Suomeen. Rengasasioissa voit luottaa meidän ammattitaitoon.


Tuhansien auton renkaiden valikoima

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut “halppismerkit”. Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10″ jopa 22″ asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.


Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kontio, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Wolf tyres, Yokohama.


Auton kesärenkaat

Kesärengasvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy huippulaadukkaat kesärengasvalmistajat kuten Pirelli, Dunlop, Continental. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan, halppikset, keskihintaiset sekä premium renkaat. Kesärenkaat tulevat suoraan Saksan päävarastolta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kesärenkaita löytyy tavallisiin henkilöautoihin, maastureihin sekä tila-autoihin. Jos et löydä haluamaasi kesärengasta niin ota yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikki rengasmalleja kauppaamme. Kesärenkaiden hinnat ovat Saksan tasolla.


Auton talvirenkaat

Auton talvirengasvalikoimaan kuuluu nastarenkaat, kitkarenkaat ja eurokitkat. Nastarenkaita löytyy hyvä valikoima Nokian renkaista Masterin uusiorenkaisiin. Nastarenkaat ja kitkarenkaat tulevat suoraan Euroopan varastoilta. Kitkarenkaita on myös tarjolla hyvä valikoima, lisäksi meillä on ns. “eurokitkoja” niitä haluaville. Suosittelemme kuintenkin vain Pohjoisen olosuhteisiin sopivia kitkarenkaita. Ne löydät haulla kohdasta “kitkarenkaat Suomi”. Talvirenkaiden hinnat ovat Suomen halvimpia.


Myymme vain uusia renkaita / tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu

Me myymme vain uusia renkaita ja vanteita. Renkaat ovat uusia kun niiden valmistamisesta on kulunut enintään kaksi vuotta. Pääsääntöisesti kaikki myytävät renkaat ovat kuluvan vuoden tuotantoa. Auton renkailla ja alumiinivanteilla on valmistajan myöntämä tuotetakuu. Se kattaa kaikki valmistusvirheet. Takuu aika vaihtelee rengasvalmistajan mukaan. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus.


Julkaistu

Goodyear ULTRA GRIP ICE 2 – Luotettava kitkarengas

ULTRA GRIP ICE 2 kitkarengas netistä

Goodyear ULTRA GRIP ICE 2 on varma valinta talvirenkaaksi. Tämä nastaton kitkarengas antaa hyvän pidon lumisella tienpinnalla. Myös jääpito on laadukasta ja Suomen talveen sopivaa. Goodyear ULTRA GRIP ICE 2 on menestynyt auton talvirengastesteissä.

Yksi rengastestien kestomenestyjistä. Varma valinta kitkarenkaaksi. Suomen talveen hyvin soveltuva rengasmalli.

 • Erinomainen jarrutusmatka jäällä
 • Luotettava suorituskyky syvässä lumessa
 • ActiveGrip Technology ja kylmyyteen mukautuva seos

Katso tästä saatavilla olevat rengaskoot ja hinnat: Goodyear ULTRA GRIP ICE 2

Julkaistu

Continental VanContact™ Ice pakettiautoille

Continental VanContact nastarenkaat

Continental VanContact on pakettiauton C-vahvistettu nastarengas. Erittäin jämäkkä ja laadukas nastarengas. Useita rengaskokoja saatavilla. Katso tästä rengaskoot ja hinnat: Continental VanContact

Kaikkiin pakettiautoihin -vaativiin pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.
Ennennäkemätöntä ja kestävää turvallisuutta pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.

 • Erinomainen ajosuorite talvisilla tienpinnoilla uuden optimoidun kumiseoksen ansiosta.
 • Erinomainen käsiteltävyys ja lyhyet jarrutusmatkat kaikenlaisissa talvilosuhteissa kehittyneen pintakuvion avulla
 • Ennennäkemätöntä suorituskykyä jäällä koko käyttöiän uuden kovennetun nastan ansiosta
Julkaistu

Kormoran Stud – järeä nastarengas

Kormoran Stud nastarengas netistä

Kormoran Stud on henkilöautoille suunnattu nastarengas. Tämä talvirengas antaa tarvittavan pidon myös vaikeissakin olosuhteissa. Nykyaikainen nastoitus antaa erittäin hyvän pidon jäisellä tienpinnalla. Renkaan lamellit antavat pitoa lumella. Renkaan rakenne ja kuvio on myös nykyaikaista ja laadukasta.

Katso tästä rengaskoot ja hinnat: https://riekko.eu/?s=Kormoran+Stud&post_type=product

Kormoran Stud nastarenkaat netistä

 • Edullinen nastarengas Suomen talveen
 • Useita rengaskokoja saatavilla
 • Henkilöauton “halvemman luokan” nastarengas
Julkaistu

Triangle IceLynx nastarengas hyvällä hinta- laatusuhteella

Triangle nastarenkaat

Triangle IceLynx on edullinen ja laadukas auton nastarengas. Tämä rengasmalli tunnetaan myös nimellä Triangle Ti501. Triangle renkaat ovat halvempia kuin ns. suuremmat rengasmerkit. Trianglen laatu riittää kuitenkin mainiosti Suomen talveen ja kesään.

Triangle IceLynx nastarengas tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen talvirenkaisiin. Pohjoisen oloihin kehitetty nastarengas suurella nastamäärä takaa varman pidon myös ääritilanteissa. Ajettavuus lumisilla ja jäisillä teillä on kiitettävällä tasolla tässä halvemmassa hintaluokassa.

 Rengas on kehitetty ja testattu suomessa. Renkaan valmistus tapahtuu Suomen ulkopuolella. Katso juuri sinun autoosi sopivat renkaat meidän rengaskaupasta. Käytä rengashakua, joka listaa kaikki merkit ja mallit rengaskoon mukaan.

Julkaistu

Linglong GreenMax Winter Grip Van 2 – Pakettiauton nastarengas

Linglong GreenMax Winter Grip Van 2 nastat

Linglong pakettiauton C-vahvistettu nastarengas. Tämä järeä ja edullinen nastarengas toimii mainiosti Suomen vaikeissa talviolosuhteissa. Suuri valikoima eri rengaskokoja, melkein jokaiseen pakettiautoon. Runsas nastamäärä ja rengaskuvio antavat pitoa jäisellä tienpinnalla. Renkaan lamellit tarjoavat pitoa lumisella pinnalla. Hyvä valinta perus talvirenkaaksi.

Katso tästä kaikki saatavilla olevat rengaskoot hintoineen: Linglong GreenMax Winter Grip Van 2

Julkaistu

Continental VikingContact 7 on myydyin kitkarengas

Continental VikingContact 7 kitkarengas

Continental VikingContact 7 on edelleen suosituin kitkarengas. Tämä malli on useiden rengastestien kestosuosikki ja kelpaa myös suomalaisella autoilijalle. Huippulaadukas auton kitkarengas, joka sopii mainiosti Suomen vaikeisiin talviolosuhteisiin. Runsas kokovalikoima, sopii melkein jokaiseen automerkkiin ja malliin.

 • Loistavat pito-ominaisuudet talvisella ja märällä ajoalustalla.
 • Täydellinen ohjautuvuus kaikenlaisissa talviolosuhteissa.
 • Erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet jäisillä ja lumisilla tien pinnoilla.

Tämäkin talvirengas edulliseen hintaan vain meidän rengaskaupasta. Katso kaikki rengaskoot hintoineen: Continental VikingContact 7

Julkaistu

Goodyear Ultra Grip 600 – Halvempi, mutta laadukas nastarengas

Ultra Grip 600 on 2021 markkinoille tullut halvemman luokan nastarengas Goodyear:lta. Tämä rengas on hinnaltaan huomattavasi halvempi verrattuna Goodyearin kärkirenkaisiin. Rengaskuvio on suoraan Dunlop IceTouch rengasmallista. Goodyear omistaa Dunlop tuotemerkin.

Goodyear Ultra Grip 600 nastarenkaat

 • laadukas nastarengas hyvillä ominaisuuksilla
 • IceTouch kuvio ja reilusti nastoja
 • runsas kokovalikoima, katso hinnat ja koot tästä: Goodyear Ultra Grip 600
Julkaistu

Hankook I*Pike RS2 edelleen yksi suosituimmista nastarenkaista

Hankook I*Pike RS2 W429 nastarenkaat netistä edullisesti

Hankookin lippulaivan I*Pike RS2 W429 voittokulku jatkuu. Tämä rengasmalli on edelleen yksi myydyimmistä nastarenkaista meidän rengaskaupassa. Hankook I*Pike RS2 W429 on edullinen ja laadukas nastarengas. Tästä rengasmallista löytyy useita eri rengaskokoja, melkein jokaiseen automerkkiin ja malliin.

Hankook I*Pike RS2 W429 nastarenkaat

 • Laadukas nastarengas Suomen talveen
 • Edullinen hintataso
 • Useita eri rengaskokoja saatavilla – kattava valikoima
 • Rengastestien kestomenestyjä

Hankook I*Pike RS2 W429 koot ja hinnat

Kaikki rengaskoot hintoineen

SUV/maasturin rengasmalli on myös suosittu. Se kulkee nimellä: Hankook I*Pike X W429A. Pakettiauton C-renkaista löytyy nastarengasmalli: Hankook Winter I*Pike LT RW09. Kaikki nämä nastarenkaat meidän rengaskaupasta edulliseen hintaan ja toimitukset kulkevat ympäri Suomen.

Julkaistu

Goodyear rengastestien kärjessä. Saatavilla nastat- ja kitkarengasmallit

Goodyear on vakuuttanut laadullaan ja hyvillä ominaisuuksilla. Goodyearin nasta – ja kitkarengasmallit ovat rengastestin kärjessä vuonna 2021. Goodyear UltraGrip Arctic 2 nastarengas ja Goodyear UltraGrip Ice 2 kitkarengas ovat hyviä talvirenkaita ja soveltuvat mainiosti Suomen vaikeisiin olosuhteisiin. Tästä pääset katsomaan testituloksia.

Goodyear UltraGrip Arctic 2 nastarengas

Erinomainen jarrutuskyky jäällä ja lumella

 • Korkea suorituskyvyn taso jäällä renkaan koko käyttöiän ajan
 • Vahva suorituskyky kaikissa lumiolosuhteissa
 • 9 % alhaisempi melutaso ajoneuvon sisällä ja ulkopuolella

Goodyear UltraGrip Ice 2 kitkarengas

Päihitä äärimmäiset talviolosuhteet

 • Erinomainen jarrutusmatka jäällä
 • Luotettava suorituskyky syvässä lumessa
 • ActiveGrip Technology® ja kylmyyteen mukautuva seos