Julkaistu

Kaikki auton renkaat edullisesti netistä!

Auton renkaat netistä halvalla

Yksi Suomen suurimmista rengasvalikoimmista

Auto renkaat netistä edullisesti. Meiltä löydät suuren valikoiman renkaita melkein kaikkiin automerkkeihin. Tilaamme kaikki renkaat suoraan Euroopasta ilman välikäsiä. Siirrämme hinta-edun suoraan asiakkaillemme. Auton renkaat toimitetaan aina asiakkaan valitsemaan osoitteeseen.

Meidän rengaskaupassa voitte maksaa tuotteet suomalaisilla maksupainikkeilla, pankkikortilla tai osamaksulla. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot ja rengaskierrätysmaksut Suomeen. Rengasasioissa voit luottaa meidän ammattitaitoon.


Tuhansien auton renkaiden valikoima

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut “halppismerkit”. Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10″ jopa 22″ asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.


Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kontio, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Wolf tyres, Yokohama.


Auton kesärenkaat

Kesärengasvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy huippulaadukkaat kesärengasvalmistajat kuten Pirelli, Dunlop, Continental. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan, halppikset, keskihintaiset sekä premium renkaat. Kesärenkaat tulevat suoraan Saksan päävarastolta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kesärenkaita löytyy tavallisiin henkilöautoihin, maastureihin sekä tila-autoihin. Jos et löydä haluamaasi kesärengasta niin ota yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikki rengasmalleja kauppaamme. Kesärenkaiden hinnat ovat Saksan tasolla.


Auton talvirenkaat

Auton talvirengasvalikoimaan kuuluu nastarenkaat, kitkarenkaat ja eurokitkat. Nastarenkaita löytyy hyvä valikoima Nokian renkaista Masterin uusiorenkaisiin. Nastarenkaat ja kitkarenkaat tulevat suoraan Euroopan varastoilta. Kitkarenkaita on myös tarjolla hyvä valikoima, lisäksi meillä on ns. “eurokitkoja” niitä haluaville. Suosittelemme kuintenkin vain Pohjoisen olosuhteisiin sopivia kitkarenkaita. Ne löydät haulla kohdasta “kitkarenkaat Suomi”. Talvirenkaiden hinnat ovat Suomen halvimpia.


Myymme vain uusia renkaita / tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu

Me myymme vain uusia renkaita ja vanteita. Renkaat ovat uusia kun niiden valmistamisesta on kulunut enintään kaksi vuotta. Pääsääntöisesti kaikki myytävät renkaat ovat kuluvan vuoden tuotantoa. Auton renkailla ja alumiinivanteilla on valmistajan myöntämä tuotetakuu. Se kattaa kaikki valmistusvirheet. Takuu aika vaihtelee rengasvalmistajan mukaan. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus.


Julkaistu

Triangle SporteX – Edullinen kesärengas

Triangle sportex kesärengas

Triangle SporteX on varsin edullinen auton kesärengas. Hinta – laatusuhde on kohdillaan ja tästä mallista löytyy useita eri rengaskokoja. Triangle on tullut tutuksi talvirengaspuolelta. Erityisesti Triangle nastarenkaat ovat suosittuja Suomessa. Triangle SporteX tunnetaan myös nimellä Triangle TH201. Suurin osa näistä Trianglen kesärenkaista tulee nopealla noin 2-3 päivän toimituksella. Katso tuotteesta “arvioitu toimitusaika”.

Katso tästä kaikki saatavilla olevat koot: Triangle SporteX

Triangle SporteX – auton kesärengas

 • Erittäin edullinen hinta
 • Laaja valikoima rengaskokoja
 • Suurempi kosketuspinta-ala tiehen, parempi pito
 • Pehmeä iskunvaimennus, hiljentää rengasmelua
 • Kolme pääuraa poistavat vettä tehokkaasti antaen hyvän märkäpidon
Julkaistu

Bridgestone Turanza T005 – Kestävä ja pitävä kesärengas

Turanza T005 bridgestone auton rengas

Bridgestone Turanza T005 on laadukas valinta auton kesärenkaaksi. Tämä rengasmalli kuuluu Turanza tuoteperheeseen, renkaita on myyty miljoonia ympäri maailmaa. Bridgestone Turanza T005 on laadukas, kestävä ja hinnaltaan sopiva. Turanza T005 on kesärengas kuljettajille, jotka haluavat ajaa ja hallita autoaan luottavaisin mielin sekä märillä että kuivilla teillä.

Bridgestone Turanza T005 kesärengas

 • Paras luokitus jarrutuksessa ja kaarreajossa märällä tiellä
 • Sillä on EU-merkinnän paras A-luokitus märkäpidossa
 • Suuremmat ajokilometrit kuin edeltäjällä
 • DriveGuard-teknologia saatavana rajattuun kokovalikoimaan
 • Edullinen hinta riekko.eu rengaskaupassa

Riippumattomat rengastestit osoittavat, että Turanza T005 -renkaat ylittävät muiden johtavien renkaiden jarrutus- ja kaarreominaisuudet märillä teillä. Turanza T005 -rengas erottuu muista renkaista kumiseoksensa ansiosta, joka käyttää NanoPro-Tech™-teknologiaa. Ainutlaatuinen Bridgestone-teknologia auttaa kumia absorboimaan vettä tiellä parantaen renkaan märkäpitoa.

Turanza T005 -renkaan kulutuspintakuvio saa olosi tuntumaan turvallisemmalta ja valmiimmalta, kun ajat kovassa sateessa tai märällä tienpinnalla. Olka-alueen korkeat lohkot ja keskiosan leveät urat hajauttavat veden pois renkaan pinnalta nopeasti ja vähentävät vesiliirron riskiä.

Kumin alla oleva jäykkä polyesteri ja teräs vahvistavat käsittelyä ja vähentävät vierintävastusta polttoainekulujen säästämiseksi. Yhdessä näiden parannusten sekä kumiseoksen ja kulutuspinnan ansiosta Turanza T005 ansaitsi EU-rengasmerkintäluokituksen A märkäpidolle ja luokituksen B vierintävastukselle.

Julkaistu

Continental EcoContact 6 – Laatua kesäkeleille!

EcoContact 6 kesärenkaat

Continental EcoContact 6 tarjoaa maksimaalista pitoa ja edullisia kilometrejä. EcoContact 6 on yksi Continentalin parhaimmista kesärengasmalleista. Taloudellista suorituskykyä lähes kaikkiin ajoneuvoluokkiin. Useita eri rengaskokoja saatavilla.

EcoContact 6 kesärengas on kehitetty vastaamaan kuluttajien ja autonvalmistajien vaatimuksia erinomaisesta polttoainetaloudellisuudesta. Renkaan vierinvastusta on onnistuttu pienentämään huomattavasti ilman kompromisseja turvallisuudessa.

Kehittynyt Green Chili 2.0 -kumiseos mukautuu tien pintaan vähentäen renkaan muodonmuutosta, sekä pienentäen lämmön tuottoa jolloin rengas kuluu hitaammin ja tasaisemmin. Tuloksena on huomattavasti parantunut kilometritulos.

EcoContact 6 tarjoaa räätälöidyn pintakuvion joka mahdollistaa parhaan kompromissin kuiva- ja märkäpidon välillä. Rengas tarjoaa turvallisemmat käsittelyominaisuudet muunmuassa kaistanvaihtojen yhteydessä. Lisäksi renkaan asymmetrinen pintakuvio varmistaa että rengas on aina kosketuksissa tien pintaan mahdollisimman suurella pinta-alalla.

Continental EcoContact 6 kesärenkaat

 • Maksimaalista polttoainetaloudellisuutta
 • Parempi kilometritulos uudella Green Chili 2.0 -kumiseoksella
 • Optimaalista pitoa ja hallittavuutta
 • Runsas kokovalikoima
Julkaistu

Hankook Ventus Prime 4 (K125) – Uutuus

Hankook VENTUS PRIME4 K135 kesärengas

Hankookin neljännen sukupolven lippulaiva kesärengaspuolella. Lisää pitoa, kestävyyttä ja mukavuutta. Tämän rengasmallin yksi tärkeimmistä läpimurroista on tapahtunut juurikin kestävyyden suhteen. Tämä rengasmallin on jopa viidenneksen kestävämpi kuin aikaisempi rengasmalli. HSSC (Highly Enriched Synthetic Silica Compound) tuottaa lisää pitoa ja ajomukavuutta. High Mileage Compound Technology lisää märkäpitoa ja kilometrejä.

Hankook Ventus Prime 4

rengaskoot ja hinnat

Hankook on noussut valtavaan suosioon myös kesärengaspuolella. Renkaat ovat laadukkaita ja kuitenkin tarpeeksi edullisia. Hinta- ja laatusuhde kohtaavat erinomaisesti. Hankook Ventus Prime 4 K135 on laadukas valinta Suomen teille. Tästä rengasmallista on saatavilla useita eri rengaskokoja, valitse juuri sinun autoosi sopiva rengaskoko.

Julkaistu

Nexen kesärenkaita saatavilla edullisesti!

Nexen kesärenkaat netistä

Nexen on Korealainen rengasvalmistaja. Nexen renkaita myydään ympäri maailmaa ja ne ovat erittäin suosittuja hinta- laatusuhteeltaan. Nexen on avannut Tsekkeihin uuden tehtaan ja osa kesärenkaista valmistetaan näin ollen Euroopassa. Nexen on luokiteltu “keskiluokan” renkaaksi Euroopassa. Kesärengasvalikoima on laaja ja niistä löytyy renkaat melkein jokaiseen henkilöautomerkkiin. Katso juuri sinun autoosi sopivat renkaat “rengashaulla”.

Yksi suosituista kesärengasmalleista on Nexen N’BLUE HD PLUS. Tämä rengas toimii hyvin Suomen kesäkeleillä. Syvät urat ohjaavat veden tehokkaasti pois antaen näin hyvän märkäpidon. Renkaan rakenne ja kumiseos antavat jämäkän pidon kuivalla tienpinnalla. Hyvä rengasvalinta perus ajoon.

Julkaistu

Kumho Ecsta HS51 kesärenkaat

Kumho Ecsta HS51 kesärengas

Kumho HS51 kesärengas on suunniteltu touring- ja sport autoille. Se on mukava ja turvallinen rengas sekä erinomainen ajaa Suomen kesäkeleillä. Kumho HS51 on kestävää hyvin kilometrejä ja säilyttää ajo-ominaisuudet pitkään. Kumho Ecsta HS51 on myös pärjännyt auton kesärengastesteissä. Yleisimmät rengaskoot saatavilla. Katso kaikki rengaskoot ja hinnat: Kumho Ecsta HS51

Julkaistu

Michelin Agilis 3 – taloudellinen pakettiauton kesärengas

michelin Agilis 3 pakettiauton rengas

Pakettiautoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin tarkoitettu rengassarja, joka tarjoaa taloudellisuutta, luotettavuutta ja kestävyyttä kuljetusliikkeille ja yksityisyrittäjille. Varma valinta Suomen kesään. Useita eri rengaskokoja saatavilla, valitse juuri sinun pakettiautoosi sopivat kesärenkaat.

 • Uusi painoltaan edeltäjiään kevyempi pakettiauton kesärengas,
  jolla on B-luokitus vierinvastuksessa.
 • Alhaisempi polttoaineenkulutus ja huomattavasti pienemmät CO2 -päästöt:
 • Vähemmän jätettä ja pienemmät ympäristövaikutukset
Julkaistu

Nordexx Fmove4 kesärengas on edullinen

Nordexx Fmove4 kesärenkaat

Nordexx Fmove4 on edullinen auton kesärengas. Tästä rengasmallista löytyy useita eri rengaskokoja. Nordexx Fmove4 toimii kaikissa kesäolosuhteissa ja antaa tarvittavan pidon kiihdytyksissä ja jarrutuksissa. Suuret urat poistavat tehokkaasti vettä, kumiseos antaa hyvän märkäpidon. Hyvä valinta halvemmista rengasmerkeistä. Tämäkin rengas toimitetaan suoraan asiakkalle. Toimitukset ympäri Suomen.

Katso tästä hinnat ja koot: https://riekko.eu/?s=FMOVE4&post_type=product

Nordexx Fmove4 kesärenkaat

 • Edullinen auton kesärengas
 • Suuri valikoima rengaskokoja
 • Valmistajan takuu
Julkaistu

Goodyear EfficientGrip Performance 2 – Laadukas kesärengas

Goodyear EfficientGrip Performance 2 kesärenkaat

Goodyear EfficientGrip Performance 2 on laadukas auton kesärengas. Tämä rengas sopii Suomen kesään. Tätä mallia löytyy myös SUV maasturin renkaana. Useita eri rengaskokoja löytyy valikoimistamme. Goodyear EfficientGrip Performance 2 luokitellaan premium renkaaksi, parhaat materiaalit ja uusimmat rengastekniikat.

Mileage Plus teknologia

Kulutuspinnan elastisuus ja joustavuus vähentävät vaikeiden tieolosuhteiden aiheuttamia murtumia (erilaisissa lämpötiloissa)

Wet Braking teknologia

Seoksen tavallista alhaisemman jäykkyyden ansiosta palat taipuvat enemmän ja vesi poistuu paremmin. Pitosärmät ovat tavallista pidempiä ja niitä on enemmän, joten ne poistavat vettä tehokkaammin.

Dry Stability Plus teknologia

Suuret rivat kulutuspinnan keskialueella parantavat jäykkyyttä.

Julkaistu

Michelin Pilot Sport 5 – Sporttinen kesärengas

Pilot Sport 5Michelin renkaat

Uusi Michelin Pilot Sport 5 kesärengas on tullut myyntiin. Tämä rengas on erittäin laadukas ja varma valinta turvalliseen ja vakaaseen ajoon. Michelin Pilot Sport sarja on ollut menestys, Pilot Sport 5 rengas jatkaa tätä linjaa.

 • MICHELINin viidennen sukupolven sporttiset kesärenkaat
 • Rakennettu erittäin kestäviksi, tarjoavat pitkäkestoista suorituskykyä
 • Suunniteltu erittäin reaktiivisiksi, mikä tekee ohjaamisesta tarkempaa
 • Paranna pitoa ja jarrutusominaisuuksia märillä ja kuivilla teillä
 • Hyvä suorituskyky yhdistyy siistiin ulkoasuun

Koe reaktiivisen ajamisen riemu korkean suorituskyvyn ja erittäin hyvän keston ansiosta valitsemalla MICHELIN Pilot Sport 5 -rengas. Tunne, miten ohjauskomennot välittyvät optimaalisen reaktiivisesti tienpintaan, minkä mahdollistavat MICHELIN Dynamic Response -tekniikan erinomainen reaktiivisuus ja ajotarkkuus. Aja pidempään tinkimättä koskaan suorituskyvystä MaxTouch-rakenteen ansiosta. Rakenne jakaa kiihdytys-, jarrutus- ja kääntöliikkeiden aiheuttamat voimat tasaisesti ja pidentää siten kulutuspinnan käyttöikää.

Valitse MICHELIN Pilot Sport 5 -rengas, jos haluat maksimaalisen pidon ja erinomaiset jarrutusominaisuudet märällä ja kuivalla tiellä. Dual Sport -kulutuspintatekniikan ansiosta renkaassa on sisäsivulla suuret pitkittäisurat, jotka huuhtovat veden pois ja parantavat maantiepitoa märällä kelillä. Lisäksi renkaan ulkosivulla on jäykkiä lohkoja, jotka parantavat pitoa kuivilla teillä. Näin voit ajaa tarkasti autoa halliten ja nauttia luotettavasta ajamisesta.