Julkaistu

Kaikki auton renkaat edullisesti netistä!

Auton renkaat netistä halvalla

Yksi Suomen suurimmista rengasvalikoimmista

Auto renkaat netistä edullisesti. Meiltä löydät suuren valikoiman renkaita melkein kaikkiin automerkkeihin. Tilaamme kaikki renkaat suoraan Euroopasta ilman välikäsiä. Siirrämme hinta-edun suoraan asiakkaillemme. Auton renkaat toimitetaan asiakkaan valitsemaan osoitteeseen/lähimpään noutopaikkaan.

Meidän rengaskaupassa voitte maksaa tuotteet suomalaisilla maksupainikkeilla, pankkikortilla tai osamaksulla. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot ja rengaskierrätysmaksut Suomeen. Rengasasioissa voit luottaa meidän ammattitaitoon.


Tuhansien auton renkaiden valikoima

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut “halppismerkit”. Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10″ jopa 22″ asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.


Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kontio, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Wolf tyres, Yokohama.


Auton kesärenkaat

Kesärengasvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy huippulaadukkaat kesärengasvalmistajat kuten Pirelli, Dunlop, Continental. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan, halppikset, keskihintaiset sekä premium renkaat. Kesärenkaat tulevat suoraan Saksan päävarastolta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kesärenkaita löytyy tavallisiin henkilöautoihin, maastureihin sekä tila-autoihin. Jos et löydä haluamaasi kesärengasta niin ota yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikki rengasmalleja kauppaamme. Kesärenkaiden hinnat ovat Saksan tasolla.


Auton talvirenkaat

Auton talvirengasvalikoimaan kuuluu nastarenkaat, kitkarenkaat ja eurokitkat. Nastarenkaita löytyy hyvä valikoima Nokian renkaista Masterin uusiorenkaisiin. Nastarenkaat ja kitkarenkaat tulevat suoraan Euroopan varastoilta. Kitkarenkaita on myös tarjolla hyvä valikoima, lisäksi meillä on ns. “eurokitkoja” niitä haluaville. Suosittelemme kuintenkin vain Pohjoisen olosuhteisiin sopivia kitkarenkaita. Ne löydät haulla kohdasta “kitkarenkaat Suomi”. Talvirenkaiden hinnat ovat Suomen halvimpia.


Myymme vain uusia renkaita / tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu

Me myymme vain uusia renkaita ja vanteita. Renkaat ovat uusia kun niiden valmistamisesta on kulunut enintään kaksi vuotta. Pääsääntöisesti kaikki myytävät renkaat ovat kuluvan vuoden tuotantoa. Auton renkailla ja alumiinivanteilla on valmistajan myöntämä tuotetakuu. Se kattaa kaikki valmistusvirheet. Takuu aika vaihtelee rengasvalmistajan mukaan. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus.


Julkaistu

Nexen N’FERA SPORT kesärengas – Edullinen hinta

Nexen N’FERA SPORT kesärengas - Edullinen hinta

Nexen N’FERA SPORT on huippuluokan kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja ajomukavuutta vaativille kuljettajille. Tämä rengas yhdistää innovatiivisen teknologian ja korkealaatuiset materiaalit, mikä tekee siitä täydellisen valinnan urheilu- ja luksusautoille kesäkaudella. Erittäin hyvä hinta- laatusuhde.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Erinomainen pito ja käsiteltävyys: Nexen N’FERA SPORT -renkaan edistyksellinen kumiseos ja optimoitu pintakuviointi takaavat poikkeuksellisen pidon sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä parantaa ajoturvallisuutta ja ajokokemusta, erityisesti kaarteissa ja suurilla nopeuksilla.
 • Tarkka ja vakaa ajettavuus: Renkaan jäykkä rakenne ja suunniteltu kulutuspinta tarjoavat erinomaisen käsiteltävyyden ja vakaan ajokokemuksen, mikä tekee ajamisesta nautinnollista ja hallittua.
 • Mukava ajokokemus: Nexen N’FERA SPORT on suunniteltu vähentämään melua ja tärinää, mikä lisää ajomukavuutta pitkilläkin matkoilla. Tämä tekee matkustamisesta miellyttävää sekä kuljettajalle että matkustajille.
 • Kestävyys ja pitkä käyttöikä: Rengas on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät hyvin kulutusta ja varmistavat pitkän käyttöiän. Tämä tekee renkaasta taloudellisen ja luotettavan valinnan.

Saatavilla olevat Nexen N’FERA SPORT -rengaskoot:

 • 195/50 R15
 • 205/55 R16
 • 225/45 R17
 • 235/40 R18
 • 245/35 R19
 • 255/35 R20
 • ja monia muita kokoja

Valitsemalla Nexen N’FERA SPORT -kesärenkaat, saat ensiluokkaiset ja suorituskykyiset renkaat, jotka tarjoavat turvallisen, mukavan ja nautinnollisen ajokokemuksen koko kesäkauden ajan. Nämä renkaat ovat erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuisia ja luotettavia kesärenkaita henkilöautoonsa.

Julkaistu

Triangle Connex Van C-vahvistettu kesärengas

Triangle Connex Van C-vahvistettu kesärengas

Triangle Connex Van on laadukas kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautojen tarpeisiin. Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden ja ajomukavuuden, mikä tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisiin ajo-olosuhteisiin kesäkaudella.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Erinomainen pito: Triangle Connex Van -renkaan erityinen kumiseos ja pintakuviointi takaavat erinomaisen pidon sekä kuivilla että märillä teillä, parantaen ajoturvallisuutta.
 • Kestävyys ja pitkä käyttöikä: Rengas on suunniteltu kestämään raskasta kuormitusta ja pitkiä ajomatkoja, mikä varmistaa sen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Tämä tekee renkaasta ihanteellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin ja intensiiviseen käyttöön.
 • Mukava ajokokemus: Hyvä ajomukavuus ja vähäinen melutaso tekevät ajamisesta miellyttävää, vaikka matkat olisivat pitkiäkin. Rengas on suunniteltu vähentämään tärinää ja melua, mikä parantaa matkustusmukavuutta.
 • Vakaa käsiteltävyys: Renkaan jäykkä rakenne ja optimoitu pintakuviointi takaavat vakaan käsiteltävyyden, mikä on erityisen tärkeää pakettiautoille, joissa on raskas kuorma. Tämä parantaa ajoneuvon hallittavuutta ja turvallisuutta.

Saatavilla olevat Triangle Connex Van -rengaskoot:

 • 195/70 R15C
 • 205/65 R16C
 • 215/65 R16C
 • ja monia muita kokoja

Valitsemalla Triangle Connex Van -kesärenkaat, saat luotettavat ja kestävät renkaat, jotka tarjoavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen koko kesäkauden ajan. Nämä renkaat ovat erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuisia ja suorituskykyisiä kesärenkaita pakettiautoonsa.

Julkaistu

Pirelli P-Zero (PZ4) – sporttinen kesärengas

Pirelli P-Zero (PZ4) - sporttinen kesärengas

Pirelli P-Zero (PZ4) on yksi markkinoiden ikonisimmista ja suorituskykyisimmistä kesärenkaista, suunnattu erityisesti premium- ja urheiluautoille. Tämä rengas on Pirellin pitkän ja innovatiivisen kehitystyön tulos, jossa yhdistyvät moottoriurheilusta saadut kokemukset ja viimeisimmät teknologiat. P-Zero (PZ4) tarjoaa erinomaisen pidon, tarkan ohjattavuuden ja optimoidun suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä teillä, vastaten vaativimpienkin kuljettajien tarpeisiin.

P-Zero (PZ4) renkaan erottuvana piirteenä on sen suunnittelu ja kehitys yhteistyössä johtavien autovalmistajien kanssa, mikä takaa täydellisen yhteensopivuuden ja suorituskyvyn erityisesti premium-luokan ajoneuvoille. Usein P-Zero (PZ4) sisältää erityisiä merkintöjä, kuten “MO” Mercedes-Benzille tai “N0” Porscheille, jotka osoittavat renkaiden olevan valmistajan hyväksymiä ja suosittelemia. Nämä merkinnät varmistavat, että rengas sopii täydellisesti myös muihin automerkkeihin.

Pirelli P-Zero (PZ4) on varustettu erikoiskumiseoksella ja ainutlaatuisella pintakuvioinnilla, jotka on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tienpintaan. Tämä rengas tarjoaa poikkeuksellista ohjattavuutta ja vakautta korkeissa nopeuksissa, mikä tekee ajokokemuksesta nautinnollisen ja turvallisen.

Pirelli P-Zero (PZ4) on siis enemmän kuin vain rengas; se on huippuluokan suorituskyvyn, turvallisuuden ja ajonautinnon symboli. Tämä rengas on suunniteltu täyttämään vaativimpienkin autoharrastajien odotukset ja tarjoamaan ensiluokkaista ajomukavuutta ja hallittavuutta kaikissa olosuhteissa.

Julkaistu

Winrun MaxClaw A/T M+S maastureille

Winrun MaxClaw A/T M+S maastureille

Winrun MaxClaw A/T M+S on all-terrain-rengas, joka on suunniteltu monipuolisille maastureille, tarjoten luotettavan suorituskyvyn sekä maastossa että maantiellä. Tämä monikäyttöinen rengas yhdistää kestävyyden, pidon ja mukavuuden, jotta kuljettajat voivat nauttia sekä off-road-seikkailuista että sujuvasta maantieajosta. MaxClaw A/T
suunnittelu keskittyy tarjoamaan parannettua pitoa vaihtelevissa olosuhteissa pitäen samalla yllä ajomukavuutta ja renkaan pitkää käyttöikää.

Winrun MaxClaw A/T on kehitetty tarjoamaan erinomaista pitoa ja vakautta niin pehmeässä maastossa kuin kovilla tiepinnoilla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaiseen käyttöön. Rengas tarjoaa luotettavan pidon kuivalla, märällä ja jopa loskaisella tienpinnalla, mikä lisää turvallisuutta ja kuljettajan luottamusta. Vahvistettu rakenne ja kestävä kulutuspintamateriaali varmistavat, että MaxClaw A/T kestää vaativia olosuhteita ja tarjoaa pitkän käyttöiän.

Winrun MaxClaw A/T on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat sekä off-road-kyvykkyyttä että mukavaa maantieajoa. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat rengasta, joka pärjää kaikissa olosuhteissa ilman kompromisseja turvallisuuden tai mukavuuden suhteen.

Julkaistu

Kontio StrongPaw pakettiauton kesärengas

Kontio StrongPaw pakettiauton kesärengas

Kontio StrongPaw on hiljainen pakettiauton rengas, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja vakaat ajo-ominaisuudet painavallakin kuormalla sekä sateella että kuivalla. Tämä rengas on suunniteltu kestämään raskaiden kuormien vaatimukset ja tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta kaikissa olosuhteissa. Kontio-renkaat toteavatkin: “Hyvä pito on jokamiehenoikeus!”

Kontio StrongPaw renkaan suunnittelussa on keskitytty erityisesti tarjoamaan erinomaista pitoa ja ajovakautta, mikä tekee ajamisesta turvallista ja hallittua. Renkaan vahva rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että se kestää vaativissakin olosuhteissa ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn pitkään.

Kontio-renkaat uskovat, että jokaisella autoilijalla on oikeus turvallisiin renkaisiin kohtuulliseen hintaan. Hyvä pito on ainutlaatuinen jokamiehenoikeus, ja Kontio StrongPaw on suunniteltu tarjoamaan juuri sitä – turvallisuutta ja luotettavuutta ilman kompromisseja. Tämä rengas on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja kestävyyttä järkevään hintaan.

Julkaistu

Goodride Premium Grip SA37 kesärengas

Goodride Premium Grip SA37 kesärengas

Goodride SA37 on budjettiystävällinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvää suorituskykyä ja mukavuutta henkilöautoille ja SUV-ajoneuvoille. Tämä rengas yhdistää kohtuullisen hinnan ja luotettavan suorituskyvyn, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kuljettajille, jotka etsivät taloudellista ratkaisua tinkimättä turvallisuudesta tai ajomukavuudesta.

Goodride SA37 on suunniteltu tarjoamaan tasapainoista suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio ja kumiseoksen koostumus on optimoitu tarjoamaan hyvää pitoa ja hallintaa erilaisissa olosuhteissa. Erityinen SILICA TECH -kumiseos parantaa renkaan suorituskykyä, ja syvät vesikanavat kulutuspinnassa vähentävät vesiliirron riskiä ja parantavat jarrutustehokkuutta märillä pinnoilla.

Goodride SA37 tunnetaan myös nimillä “Sport SA-37” ja “Premium Grip SA37”. Goodride on osa ZC Rubber -konsernia, ja heidän Premium Grip SA-37 -renkaansa on menestynyt hyvin AutoBildin rengastestissä, saavuttaen tasaisella suorituksellaan selkeän testivoiton useita vuosia sitten.

Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan pitkäikäisyyttä ja ajomukavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Goodride SA37
tasainen kuluminen ja hiljainen käyntiääni parantavat ajokokemusta, samalla kun sen rakenne vähentää vierintävastusta ja parantaa polttoainetehokkuutta, mikä vähentää ajokustannuksia.

Julkaistu

Hifly HF805 erittäin edullinen kesärengas

Hifly HF805 erittäin edullinen kesärengas

Hifly HF805 on edullinen kesärengas, joka yhdistää korkealaatuisen suorituskyvyn ja taloudellisuuden henkilöautoille. Tämä rengas tarjoaa kuljettajille luotettavan ja tasapainoisen ajokokemuksen, jossa yhdistyvät erinomainen pito, turvallisuus ja ajomukavuus niin kuivilla kuin märilläkin teillä. Hifly HF805 osoittaa, että laatu ja suorituskyky eivät aina vaadi suurta investointia, tehden siitä erinomaisen valinnan kuluttajille, jotka etsivät taloudellista vaihtoehtoa ilman kompromisseja.

Rengas on varustettu kehittyneellä kumiseoksella ja suunnittelulla, jotka optimoivat pidon ja jarrutustehon kaikissa kesäsääolosuhteissa.
Innovatiivinen pintakuvio parantaa vedenpoistoa ja vähentää vesiliirron riskiä, mikä parantaa ajoturvallisuutta sateisella säällä. Lisäksi renkaan suunnittelussa on otettu huomioon ohjattavuus ja vakaus, mikä tekee ajamisesta nautinnollista ja hallittua.

Erityisesti hiljainen käyntiääni ja tasainen kuluminen tekevät siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat pitkäikäisyyttä ja mukavuutta. Renkaan rakenne on suunniteltu vähentämään vierintävastusta, mikä parantaa polttoainetehokkuutta ja vähentää ajokustannuksia. Tämä tekee Hifly HF805 loistavan kumppanin niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille.

Julkaistu

Linglong Comfort Master – halvempi vaihtoehto

Linglong Comfort Master kesärenkaat netistä

Linglong Comfort Master on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista mukavuutta ja suorituskykyä henkilöautoille. Linglong on kehitystyössä panostanut luomaan renkaan, joka yhdistää optimaalisesti ajomukavuuden, kestävyyden ja polttoainetehokkuuden. Tämä tekee Comfort Masterista erinomaisen valinnan kuljettajille, jotka etsivät hiljaista ja pehmeää ajokokemusta ilman, että luotettavuudesta ja suorituskyvystä joudutaan tinkimään.

Comfort Masterin erikoissuunniteltu kulutuspinta ja innovatiiviset kumiseokset vähentävät melutasoa ja parantavat ajomukavuutta, mikä tekee pitkistäkin matkoista nautinnollisempia. Renkaan rakenne ja materiaalit on valittu siten, että ne tarjoavat parannettua kulutuskestävyyttä ja mahdollistavat pitkän käyttöiän, joka puolestaan pienentää käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä.

Lisäksi Linglong on tunnettu kilpailukykyisistä hinnoistaan, mikä tekee Comfort Master -renkaista kustannustehokkaan vaihtoehdon. Edulliset hinnat eivät kuitenkaan tule laadun kustannuksella, vaan renkaat tarjoavat vankan suorituskyvyn ja kestävyyden markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Katso hinnat ja saatavilla olevat rengaskoot kaupastamme käyttämällä “rengashakua”.

Varmistaakseen sujuvan asiakaskokemuksen me tarjoamme myös nopean ja luotettavan toimituksen. Kun tilaat renkaat, voit luottaa siihen, että ne toimitetaan nopeasti ja vaivattomasti, jotta pääset nauttimaan uusista renkaistasi mahdollisimman pian.

Julkaistu

Toyo Open Country A/T 3 – monipuolinen 4×4 rengas

Toyo Open Country A/T III (3PMSF) on monikäyttöinen all-terrain-rengas, joka on kehitetty tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, kestävyyttä ja luotettavuutta niin vaativassa maastossa kuin tasaisella maantielläkin. Tämä rengas on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat yhdistää maastoajoneuvonsa kyvyn selviytyä haastavasta maastosta sekä mukavuuteen ja suorituskykyyn maantiellä. Open Country A/T III parantaa edeltäjiensä ominaisuuksia tarjoamalla parempaa pitoa ja pidempää käyttöikää sekä parannettua pitoa märillä pinnoilla.

Open Country A/T III on varustettu syvillä ja monipuolisilla kulutuspintakuvioilla, jotka on suunniteltu maksimoimaan pito ja vakaus kaikissa sääolosuhteissa. Renkaan rakenne on myös vahvistettu kestämään kovempaa kulutusta ja iskuja, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin seikkailuihin maastossa.

Lisäksi Open Country A/T III on saanut 3PMSF-symboolin (Three Peak Mountain Snow Flake), mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukat vaatimukset talviolosuhteissa ajoon. Tämä tekee siitä luotettavan valinnan kuljettajille, jotka kohtaavat lunta ja jäätä sekä kesäisiä seikkailuja. Tässä renkaassa yhdistyy kestävyys, turvallisuus ja ympärivuotinen käyttömukavuus, mikä tekee siitä todellisen moniosaajan kaikkiin teihin ja kaikkiin vuodenaikoihin.

Julkaistu

Three-A EffiTrac – pakettiauton kesärengas

Three-A EffiTrac pakettiauton kesärengas halpaan hintaan

Three-A EffiTrac on suunniteltu erityisesti pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille, ja se tarjoaa vakuuttavan yhdistelmän suorituskykyä, kestävyyttä ja taloudellisuutta. Tämä kesärengas on erinomainen valinta ammattikuljettajille ja muille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista luotettavuutta ja kustannustehokkuutta jokapäiväisessä ajossa. EffiTrac on kehitetty vastaamaan korkeita vaatimuksia, tarjoten tasapainoisen ajokokemuksen, joka yhdistää turvallisuuden, ajomukavuuden ja pitkän käyttöiän.

Three-A EffiTrac kesärengas on varustettu kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten erikoissuunnitellulla kulutuspintakuvioilla, jotka parantavat pitoa ja ajovakautta sekä kuivilla että märillä teillä. Sen rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja raskaita kuormia, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupalliseen käyttöön. Renkaan kumiseos on optimoitu tarjoamaan erinomaista kulutuskestävyyttä, mikä pidentää renkaiden elinikää ja vähentää tarvetta usein toistuville renkaanvaihdoille.

Lisäksi Three-A EffiTrac on suunniteltu ympäristöystävällisesti, mikä vähentää renkaan vierintävastusta ja parantaa polttoainetaloudellisuutta, auttaen kuljettajia säästämään kustannuksissa ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Tämä tekee Three-A EffiTracista loistavan valinnan kuljettajille, jotka arvostavat kestävää kehitystä ja haluavat vähentää ajoneuvonsa ympäristöjalanjälkeä.

Three-A EffiTrac hinnat ja rengaskoot.