Julkaistu

Kaikki auton renkaat edullisesti netistä!

Auton renkaat netistä halvalla

Yksi Suomen suurimmista rengasvalikoimmista

Auto renkaat netistä edullisesti. Meiltä löydät suuren valikoiman renkaita melkein kaikkiin automerkkeihin. Tilaamme kaikki renkaat suoraan Euroopasta ilman välikäsiä. Siirrämme hinta-edun suoraan asiakkaillemme. Auton renkaat toimitetaan asiakkaan valitsemaan osoitteeseen/lähimpään noutopaikkaan.

Meidän rengaskaupassa voitte maksaa tuotteet suomalaisilla maksupainikkeilla, pankkikortilla tai osamaksulla. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot ja rengaskierrätysmaksut Suomeen. Rengasasioissa voit luottaa meidän ammattitaitoon.


Tuhansien auton renkaiden valikoima

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut “halppismerkit”. Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10″ jopa 22″ asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.


Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kontio, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Wolf tyres, Yokohama.


Auton kesärenkaat

Kesärengasvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy huippulaadukkaat kesärengasvalmistajat kuten Pirelli, Dunlop, Continental. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan, halppikset, keskihintaiset sekä premium renkaat. Kesärenkaat tulevat suoraan Saksan päävarastolta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kesärenkaita löytyy tavallisiin henkilöautoihin, maastureihin sekä tila-autoihin. Jos et löydä haluamaasi kesärengasta niin ota yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikki rengasmalleja kauppaamme. Kesärenkaiden hinnat ovat Saksan tasolla.


Auton talvirenkaat

Auton talvirengasvalikoimaan kuuluu nastarenkaat, kitkarenkaat ja eurokitkat. Nastarenkaita löytyy hyvä valikoima Nokian renkaista Masterin uusiorenkaisiin. Nastarenkaat ja kitkarenkaat tulevat suoraan Euroopan varastoilta. Kitkarenkaita on myös tarjolla hyvä valikoima, lisäksi meillä on ns. “eurokitkoja” niitä haluaville. Suosittelemme kuintenkin vain Pohjoisen olosuhteisiin sopivia kitkarenkaita. Ne löydät haulla kohdasta “kitkarenkaat Suomi”. Talvirenkaiden hinnat ovat Suomen halvimpia.


Myymme vain uusia renkaita / tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu

Me myymme vain uusia renkaita ja vanteita. Renkaat ovat uusia kun niiden valmistamisesta on kulunut enintään kaksi vuotta. Pääsääntöisesti kaikki myytävät renkaat ovat kuluvan vuoden tuotantoa. Auton renkailla ja alumiinivanteilla on valmistajan myöntämä tuotetakuu. Se kattaa kaikki valmistusvirheet. Takuu aika vaihtelee rengasvalmistajan mukaan. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus.


Julkaistu

Nankang SW-9 edullinen nastarengas

Ankara arktinen talvi vaatii kunnon nastarenkaat. Nankang SW-9 on huippu-uutuus, jota jäiset tiet eivät pysäytä. Nyt jopa 7O% lisää jääpitoa. Innovatiivinen kolmikulmainen uutuusnasta murskaa sitkeimmänkin jään. Pohjolan talveen suunniteltu edistyksellinen kumiseos ja moderni pintakuvio takaavat parhaimman pidon. Tinkimätöntä Nankang-turvallisuutta.

Tämä Nankang nastarengas edulliseen hintaan vain meidän rengaskaupastamme. Me tarjoamme halvat hinnat ja varman toimituksen. Nämä Nankang nastarenkaat toimitetaan pääosin Suomen varastolta. Toimitusaika asiakkaalle noin 2-4 päivää riippuen sijainnista.

Julkaistu

Radburg uusiorenkaita tarjolla edullisesti

uusiorengas nova Radburg

Radburg:in pinnattu uusiorenkaita on tarjolla edulliseen nettohintaan meidän rengaskaupasta. Radburg pinnattuja renkaita löytyy yleisimmissä kokoluokissa kuten 195 65 15″ ja 205 55 16″. Radburg valmistaa myös pakettiauton rengaskokoja uudelleen pinnattuna. Näissä uusiorenkaissa on takuu ja ne toimivat kuten uudet renkaat.

Uusiorenkaiden laatu on parantunut vuosien saatossa todella paljon. Nykyään ei löydy enään sellaisia renkaita, joista esimerkiksi päälimmäinen osa on irronut kesken ajon. Myös renkaan rungot tarkistetaan paremmin ja vain laadukkaat rungot hyväksytään.

Radburg uusiorenkaita löydät rengashaulla rengaskoon mukaan. Tästä löydät kaikki Radburg renkaat sekalaisessa järjestyksessä. Me myymme edullisia auton renkaita netissä. Olemme toimineet rengasalalla jo vuodesta 2011. Varmaa ja turvallista rengaskauppaa.

Julkaistu

Hankook I’ Pike Rs2 W429 – Edullisempi hinta

Hankook I’ Pike Rs2 W429 nastarengas

Hankook I’ Pike Rs2 W429 hinnat ovat tulleet jonkin verran alaspäin. Nyt on hyvä hetki sijoittaa laadukkaaseen Hankook nastarenkaaseen. Tästä näet kaikki saatavilla olevat rengaskoot hintoineen: Hankook I’ Pike Rs2 W429

Yksi suosituimmista nastarenkaista vuodesta toiseen! Laadukas ja kestävä Hankook talvirengas todella hyvällä hinta-laatusuhteella. Hankook I’ Pike Rs2 W429 on pärjännyt useissa rengastesteissä ja on hyvä valinta talvirenkaaksi. Useita kokoja saatavilla melkein jokaiseen automerkkiin.

  • Yksi suosituimmista nastarenkaista
  • Hankookin menestyneen suosikkirenkaan uusittu malli
  • Kumiseos ja pintakuviointi on täysin uudistettu
  • Useiden rengastestien kärkikastissa

Runsas nastamäärä pureutuu erinomaisesti jäiseen tienpintaan. Kumiseos antaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Renkaan lamellit toimivat mainiosti lumisella pinnalla. Rengasteknologia takaa parhaan pidon talvisilla teillä ja auttaa ajoneuvoa säilyttämään vakaan kurssin jäällä ja lumella.

Julkaistu

Hankook I*Cept IZ2 W616 edelleen suosittu kitkarengas

I*Cept IZ2 W616 Hankook

Hankook WINTER I*CEPT IZ2 W616 on ollut yksi suosituimmista kitkarenkaista myös 2022. Tätä rengasmallia löytyy useissa eri kokoluokissa. Hankook IZ2 toimii mainiosti Suomen vaihtelevissa talviolosuhteissa. Katso juuri sinun autoosi sopivat renkaat “rengashaulla”.

Hankook I* Cept IZ2 W616 antaa tehokkaan pidon kaikissa olosuhteissa. Uusinta rengasteknologiaa ja laadukkaat materiaalit.

  • Hankook I* Cept IZ2 W616 on joka osa-alueelta edeltäjäänsä parempi. Huippuluokan kitkarengas edulliseen hintaan.
  • Tämä kitkarengas toimii hyvin jäällä ja lumella, sen jääpitoa on erityisesti parannettu. Pehmeä kumiseos pureutuu hyvin jäiselle tienpinnalle. Lamellit toimivat tehokkaasti lumisella tiellä.
  • Suomen olosuhteisiin sopiva kitkarengas, laadukasta pitoa päivittäiseen käyttöön. Renkaan terävä nuolikuviointi, tiheä 3D-lamelointi, sahalaitaiset urat ja nykypäiväinen kumiseos takaavat renkaalle varman pidon kelistä riippumatta.
Julkaistu

Nankang SW-9 runsaalla nastoituksella

Nankang SW-9 nasta

Nankang SW-9 on suurella nastamäärällä varustettu auton talvirengas. Edullinen Nankang tarjoaa riittävän pidon kaikissa talviolosuhteissa. Nastat purevat erityisen hyvin jäisellä tienpinnalla. Katso hinnat ja rengaskoot: Nankang SW-9

Ankara arktinen talvi vaatii kunnon nastarenkaat. Nankang SW-9 on huippu-uutuus, jota jäiset tiet eivät pysäytä. Nyt jopa 7O% lisää jääpitoa. Innovatiivinen kolmikulmainen uutuusnasta murskaa sitkeimmänkin jään. Pohjolan talveen suunniteltu edistyksellinen kumiseos ja moderni pintakuvio takaavat parhaimman pidon. Tinkimätöntä Nankang-turvallisuutta.

Julkaistu

Linglong Winter Ice I-15 Nordic SUV kitkarengas

Kitkarenkaat netistä

Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic SUV auton kitkarengas Suomen talveen. Tämä kitkarengas toimii jäisellä ja lumisella tienpinnalla. Lamellit ja pehmeä kumiseos antavat tarvittavan pidon kaikissa olosuhteissa. Runsas kokovalikoima tarjolla meidän rengaskaupassamme. Katso hinnat ja koot tästä: Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic SUV

Julkaistu

Continental VikingContact 7 – Suosittu testivoittaja!

VikingContact 7 kitkarenkaat netistä

Continental VikingContact 7 kitkarengas on yksi suosituimmista talvirenkaistamme. Tätä rengasta ostetaan ja siitä pidetään. Continental VikingContact 7 on menestynyt useissa eri rengastesteissä. Viimeisin voitto on tuli Tekniikan Maailman kitkarengastestissä 2022.

Continental VikingContact 7 on yksi parhaimmista kitkarenkaista. Erittäin laadukas talvirengas Continental rengasvalmistajalta. Tämä rengasmalli on jatkuvasti useiden rengastestien kärjessä.

Katso tästä kaikki rengaskoot hintoineen – tai käytä “rengashakua”.

  • Loistavat pito-ominaisuudet talvisella ja märällä ajoalustalla
  • Täydellinen ohjautuvuus kaikenlaisissa talviolosuhteissa
  • Erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet jäisillä ja lumisilla tien pinnoilla

Renkaan urat ohjaavat veden ja loskan tehokkaasti pois. Hyvät pito-ominaisuudet lumella ja jäällä sekä loskaisilla ja märillä teillä. Kuviopalojen lukitusmekanismi varmistaa tarkan ohjaustuntuman kaikilla talvikeleillä. Suuri määrä eri kokoisia saippauksia ja tartuntapintoja varmistaa erinomaisen voiman välityksen renkaasta tielle riippumatta kelistä.

Julkaistu

Kontio IcePaw – Runsas nastoitus

Kontio IcePaw nastarengas

Kontio IcePaw on Suomessa suunniteltu auton nastarengas. Runsas nastamäärä antaa erittäin hyvän pidon jäisellä tienpinnalla. Suuresta nastamäärästä huolimatta Kontio IcePaw kuluttaa tien pintaa tutkitusti vähemmän. Modernin rengasteknologian ansiosta Kontio IcePaw on hiljainen ja tarjoaa äärimmäistä pitoa Pohjolan haastavissa talviolosuhteissa sekä säästää verorahoja tienhoitomenoissa.

Katso tästä edulliset hinnat ja kaikki rengaskoot

Renkaan teknologisesti kehittyneillä sivuttaispitosärmillä saadaan entistäkin enemmän pitoa lumella. Tämä takaa vakaan ajotuntuman ja hallittavuuden. Ensiluokkaista sivuttaispitoa tarvitaan varsinkin kaarreajossa. Rengaspalojen välissä olevilla portailla on saatu rengasta jäykistettyä niin, että sivuttaispito paranee asfaltilla ja lumella. Portaat pitävät renkaan pinnan kuviopalat tiukasti yhdessä, joten renkaan tiekosketus on optimaalinen kaarteissa ja väistötilanteissa, eikä huojuntaa ja epävakautta esiinny.

Julkaistu

Hankook I*Pike RS2 jälleen rengastestin kärjessä!

Hankook-WINTER-I-PIKE-RS2-W429-TESTI2022

Hankook Winter i*Pike RS2 W429 on jälleen menestynyt nastarengastestissä. Hankook Winter i*Pike RS2 W429 oli Tekniikan Maailman rengastestin sijalla 2. heti Nokian Hakkapeliitta 10 jälkeen. Erot kärjessä olivat pieniä. Hankook jätti taakseen mm. Continental IceContact 3 ja Goodyear UltraGrip Artic 2 nastarenkaat.

Testitulokset Tekniikan Maailma 2022

1.Nokian Hakkapeliitta 10 8,6 pist.
2.Hankook Winter I*Pike RS2 8,4 pist.
3.Continental IceContact 3 8,3 pist.
3.Goodyear UltraGrip Arctic 2 8,3 pist.
4.Michelin X-Ice North 4 8,2 pist.
5.Bridgestone Blizzak Spike 3 8,0 pist.
6.Falken Winterpeak F-Ice 1 7,9 pist.
7.Nokian Nordman 8 7,3 pist.
8.Antares Grip 60 Ice 6,5 pist.

Lisää rengastestejä https://riekko.eu/rengasuutiset/rengastestit/

Tilaa Hankook Winter i*Pike RS2 W429 nastarenkaat meiltä edullisesti. Runsaasti kokoja.

Julkaistu

Nasta- ja kitkarengastestit 2022

TM rengastesti

Nastarenkaat ja kitkarenkaat on testattu jälleen Tekniikan Maailman toimesta.

Nastarenkaat TM2022

1. Nokian Hakkapeliitta 10 8,6 pist.
2.Hankook Winter I*Pike RS2 8,4 pist.
3.Continental IceContact 3 8,3 pist.
3.Goodyear UltraGrip Arctic 2 8,3 pist.
4.Michelin X-Ice North 4 8,2 pist.
5.Bridgestone Blizzak Spike 3 8,0 pist.
6.Falken Winterpeak F-Ice 1 7,9 pist.
7.Nokian Nordman 8 7,3 pist.
8.Antares Grip 60 Ice 6,5 pist.

Nastarenkaiden kärki on tasainen. Neljä ensimmäistä rengasta ovat kolmen pisteen sisällä. Hankook Winter I*Pike RS2 pysyy edelleen testien ja myyntitilastojen kärjessä.


Kitkakrenkaat TM2022

1.Continental VikingContact 7 7,9 pist.
1.Michelin X-Ice Snow 7,9 pist.
2.Nokian Hakkapeliitta R5 7,8 pist.
3.Goodyear UltraGrip Ice 2 7,3 pist.
4.Hankook Winter I*Cept IZ2 7,2 pist.
5.Falken Winterpeak F-Snow 1 7,0 pist.
5.Bridgestone Blizzak Ice 7,0 pist.
6.Kumho WinterCraft Ice Wi51 6,9 pist.
7.Dynamo Snow-H MWH01 5,9 pist.

Kitkarenkaissa kolme parasta erottuvat joukosta. Continental ja Michelin ovat suosittuja myös meidän kaupassamme.