Julkaistu

Kaikki auton renkaat edullisesti netistä!

Auton renkaat netistä halvalla

Yksi Suomen suurimmista rengasvalikoimmista

Auto renkaat netistä edullisesti. Meiltä löydät suuren valikoiman renkaita melkein kaikkiin automerkkeihin. Tilaamme kaikki renkaat suoraan Euroopasta ilman välikäsiä. Siirrämme hinta-edun suoraan asiakkaillemme. Auton renkaat toimitetaan asiakkaan valitsemaan osoitteeseen/lähimpään noutopaikkaan.

Meidän rengaskaupassa voitte maksaa tuotteet suomalaisilla maksupainikkeilla, pankkikortilla tai osamaksulla. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot ja rengaskierrätysmaksut Suomeen. Rengasasioissa voit luottaa meidän ammattitaitoon.


Tuhansien auton renkaiden valikoima

Meidän autorengasvalikoima on laaja. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien renkaat sekä vähemmän tunnetut “halppismerkit”. Valikoimista löytyy henkilöauton renkaat, maasturin renkaat sekä pakettiauton renkaat. Talvirengastarjonnasta löydätte nastarenkaat, kitkarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat. Kesärengasvarasto on erittäin suuri ja sieltä löytyy jokaisella autoilijalle mieleinen rengassarja. Voit säästää jopa useita satoja euroja kun tilaat renkaat tai vanteet meiltä.

Auton renkaita löytyy useita eri kokoja 10″ jopa 22″ asti. Meiltä löytyy tavallisia rengaskokoja, matalan profiilin renkaita sekä erikoisrenkaita katumaastureihin ja muihin erikoisautoihin. Rengaskaupastamme löytyy myös sporttirenkaat tehokkaisiin urheiluautoihin. Rengasmalleja on tarjolla runsaasti, mutta jos et löydä sopivaa mallia niin ota yhteyttä meihin, neuvomme mielellämme rengasasioissa. Voitte myös katsoa rengastestien tuloksia ja saada tukea rengasvalintoihin.


Rengaskaupastamme löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä:

Avon, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Chaoyang, Collins Profile, Compass, Continental, Cooper, Debica, Dunlop, Eco-top, Evergreen, Falken, Firestone, Fulda, Goodride, Goodyear, Gremax, Hankook, Insa-Turbo, Interstate, King Meiler, Kleber, Kontio, Kumho, Master, Michelin, Nankang, Nexen, Nokian, Pirelli, Rockstone, Sailun, Sava, Semperit, Syron, Tigar, Toyo, Tracmax, Triangle, Uniroyal, Vredestein, Zeetex, Westlake, Wico, Wolf tyres, Yokohama.


Auton kesärenkaat

Kesärengasvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy huippulaadukkaat kesärengasvalmistajat kuten Pirelli, Dunlop, Continental. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan, halppikset, keskihintaiset sekä premium renkaat. Kesärenkaat tulevat suoraan Saksan päävarastolta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kesärenkaita löytyy tavallisiin henkilöautoihin, maastureihin sekä tila-autoihin. Jos et löydä haluamaasi kesärengasta niin ota yhteyttä. Emme ole lisänneet kaikki rengasmalleja kauppaamme. Kesärenkaiden hinnat ovat Saksan tasolla.


Auton talvirenkaat

Auton talvirengasvalikoimaan kuuluu nastarenkaat, kitkarenkaat ja eurokitkat. Nastarenkaita löytyy hyvä valikoima Nokian renkaista Masterin uusiorenkaisiin. Nastarenkaat ja kitkarenkaat tulevat suoraan Euroopan varastoilta. Kitkarenkaita on myös tarjolla hyvä valikoima, lisäksi meillä on ns. “eurokitkoja” niitä haluaville. Suosittelemme kuintenkin vain Pohjoisen olosuhteisiin sopivia kitkarenkaita. Ne löydät haulla kohdasta “kitkarenkaat Suomi”. Talvirenkaiden hinnat ovat Suomen halvimpia.


Myymme vain uusia renkaita / tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu

Me myymme vain uusia renkaita ja vanteita. Renkaat ovat uusia kun niiden valmistamisesta on kulunut enintään kaksi vuotta. Pääsääntöisesti kaikki myytävät renkaat ovat kuluvan vuoden tuotantoa. Auton renkailla ja alumiinivanteilla on valmistajan myöntämä tuotetakuu. Se kattaa kaikki valmistusvirheet. Takuu aika vaihtelee rengasvalmistajan mukaan. Kaikilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden palautusoikeus.


Julkaistu

Goodyear Ultra Grip Arctic 2 testimenestyjä

Goodyear Ultra Grip Arctic 2 nastarenkaat

Goodyear Ultra Grip Arctic 2 nastarengas on erittäin laadukas talvirengas. Tämä rengasmalli on menestynyt useissa eri rengastesteissä. Useita eri rengaskokoja saatavilla, myös SUV versiot. Edullinen hintataso meidän rengaskaupassa. Katso tästä kaikki rengaskoot ja hinnat: Goodyear Ultra Grip Arctic 2

Goodyear Ultra Grip Arctic 2 nastarengas

 • Erinomainen suorituskyky jarrutettaessa jäällä ja lumella
 • Parempi suorituskyky jäällä renkaan koko käyttöiän aikana
 • Hyvä suorituskyky kaikissa lumisissa olosuhteissa
 • Entistä vähemmän rengasmelua
 • Useiden rengastestien kärkirengas

Terävämpi ja ohuempi tapin muoto tunkeutuu helpommin jäähän, mikä parantaa pitoa jäällä ja vähentää tien kulumista. Leveämmät urat ja suurempi lamellitiheys sekä olkaalueiden syvät lumiurat takaavat paremman pureutumisen lumeen ja paremman pidon kaikissa lumisissa olosuhteissa. Optimoitu nastajaottelu ja uusi nastatyyny, joka vaimentaa nastan tiehen osuessa syntyvää melua.

Julkaistu

Nexen WinSpike WS62 SUV maastureille

Nexen maasturin nastarenkaat

Nexen WINGUARD WINSPIKE WS62 SUV on maastureille suunnattu nastarengas. Nexen on varsin suosittu rengas mm. Keski-euroopassa. Kesärenkaiden lisäksi, myös talvirenkaat menevät nyt kaupaksi. Nexen on Etelä Korealainen rengasvalmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Nexen Winspike WS62 on laadukas ja hyvä talvirengasvaihtoehto. Runsaasta kokovalikoimasta löytyy renkaita erilaisille maastureille.

 • Rengas on erittäin vakaa ajettava
 • Zig zag kuvio antaa hyvän pidon jäällä ja lumella
 • V-muoto takaa pidon myös märällä ja loskassa
 • Runsaasti nastoja, myös renkaan keskiosassa

Katso tästä kaikki rengaskoot ja hinnat: Nexen WINGUARD WINSPIKE WS62 SUV

Julkaistu

Linglong GreenMax Grip Van 2 – Järeä pakettiauton nastarengas

Linglong GreenMax Winter Grip Van 2 nastarengas

Linglong GreenMax Winter Grip Van 2 on järeä C-vahvistettu pakettiauton nastarengas. Tämäkin nastarengas löytyy meidän rengaskaupasta edulliseen nettohintaan. Toimitukset ympäri Suomen. Linglong ovat tulleet suomalaisten suosioon. Linglong renkaat ovat edullisia, mutta niiden ominaisuudet riittävät kuitenkin mainiosti vaihteleviin olosuhteisiin. Tätä rengasmallia on saatavilla useissa eri rengaskokoluokissa. Katso juuri sinun hyötyajoneuvoosi sopivat nastarenkaat “rengashaulla”.

Testattu ja kehitetty Ivalossa. Linglongin GreenMax Winter Grip VAN nastarengas on kehitetty erityisesti Suomen vaativia talviolosuhteita varten. Rengasta on kehitettäessä testattu useita kertoja Suomen maineikkaimmassa talvirenkaiden testauslaitoksessa Ivalon Test Worldissä. Useita eri seoksia ja rakenteita aidoissa pohjoisissa talviolosuhteissa testaamalla on saatu luotua talvirengas, joka soveltuu täydellisesti juuri Suomen talveen.

Nastoitettu suomalaisilla Tikka-nastoilla. Huippuluokan pidon jäällä viimeistelevät Linglong GreenMax Winter Gripin kotimaiset Tikka-nastat. Tehdasnastoitettu suomalaisilla A-tekniikan automaattikoneilla. Nastoituksen vakaan laadun takaa tehdasnastoitus markkinoiden parhailla A-tekniikan täysautomaattikoneilla.

 • Edullinen nastarengas pakettiautoille
 • Hyvä hinta- laatusuhde
 • Runsas kokovalikoima
Julkaistu

MICHELIN X-Ice North 4 testivoittaja meiltä edullisesti

X-Ice North 4 Michelin nastat

MICHELIN X-Ice North 4 on useiden rengastestien ykkönen. Tämä Michelin laadukas nastarengas on ylistetty ja yksi parhaimmista talvirenkaista. Uskomaton pito ja Michelin lupaamat pidemmät kilometrit. X-Ice North 4 nastarengas on suunniteltu siten, että siihen on voitu sijoittaa suuri määrä nastoja sekä keskelle että reunoille, kuitenkin niin että renkaan melutaso pysyy alhaisena. WRC-rallista inspiraationsa saaneet nastat sekä uusi pintakuvio takaavat pitoa ja suorituskykyä kaikissa talviolosuhteissa. Rengas on mukava ja vakaa ajettava myös uraisilla teillä.

Katso tästä kaikki saatavilla olevat rengaskoot hintoineen: MICHELIN X-Ice North 4

Michelin X-Ice North 4 on menestynyt erinomaisesti mm. Tekniikan Maailman talvirengastesteissä. Se voitti testin yksin vuosina 2018-2019 (TM 17/2018 ja TM 17/2019) ja saavutti jaetun ykkössijan vuonna 2020 (TM 17/2020). Rengas sai kiitosta erityisesti pidosta ja ajettavuudesta jäällä. “Michelin on markkinoiden ykkösrengas silloin, kun tienpinta on liukas. Nastat purevat upeasti, ja rengas antaa suuriakin ajovirheitä anteeksi menettämättä pitoaan.”

Julkaistu

Goodyear Ultra Grip 600 – Suuren valmistajan edullisempi nastarengas

Goodyear Ultra Grip 600 nastarengas

Goodyear Ultra Grip 600 on suuren rengasvalmistajan halvempi nastarengasmalli. Tämän renkaan kuvio on suoraan Dunlopin suositusta rengasmallista. Edullinen hinta, mutta laadukas talvirengas. Hyvä valikoima rengaskokoja ja varma toimitus meidän rengaskaupasta. Toimitusaika tällä nastarenkaalla on noin 2-4 päivää. Katso myös muut talvirenkaat https://riekko.eu

Goodyear Ultra Grip 600 nastarengas

 • Goodyearin nastarengas
 • Laadukas talvirengas
 • Useita kokovaihtoehto
Julkaistu

Nexen WinSpike 3 – Edullinen ja toimiva nastarengas

Nexen Winguard WinSpike 3

Nastarenkaat saapuvat pikkuhiljaa kauppaamme. Erittäin suosittu nastarengasmalli viime vuonna oli Nexen Winguard WinSpike 3. Tämä malli on edullinen, mutta samalla laadukas. Nexen WinSpike 3 renkaasta löytyy useita eri rengaskokoja ja toimitus tapahtuu noin 2-4 päivässä ympäri Suomen. Käytä rengashakua ja listaa kaikki saatavilla olevat nastarenkaat juuri sinun autoosi. Rengashaku löytyy kaupastamme.

Nexen Winguard WinSpike 3 nastarengas

 • Edullinen henkilöautolle suunnattu nastarengas
 • Runsas nastamäärä takaa pidon jäisillä tienpinnoilla
 • Renkaan rakenne on jämäkkä ja pito lumella hyvä
 • Lamellit antavat hyvä pidon liikkeelle lähdössä ja jarrutuksissa lumisilla teillä
Julkaistu

Valkosivurenkaat klassikkoautoosi

VAlkosivu renkaat netistä

Rengaskauppamme tarjoaa hyvän valikoiman valkosivurenkaita. Nämä valkosivurenkaat on suunniteltu kaikenlaisille automerkeille. Voit muuttaa vanhan autosi ilmeen helposti vaihtamalla siihen laadukkaat ja erittäin näyttävät valkosivurenkaat. Valkosivurenkaita tarjoaa mm. Vitour ja Kontio. Tästä näet kaikki saatavilla olevat valkosivut hintoineen: VALKOSIVURENKAAT

Vitour Galaxy R1 on ulkonäöltään klassinen valkosivurengas, mutta varustettu kaikilla modernin huippurenkaan ominaisuuksilla. Tästäkin rengasmallista löytyy useita eri kokoja ja vaihtoehtoja.

Kontio WhitePaw Classic yhdistää upean valkosivun, perinteistä tyyliä edustavan kuvion ja modernin rengasteknologian. Kontio on oikea valinta kruunaamaan klassikkoautosi, virheettömällä tyylillä ja hyvillä ajo-ominaisuuksilla. Kontio WhitePaw Classic on oikea valinta autoosi.

Toimitamme renkaat pakattuina tehtaalta, jotta valkosivut säilyvät asiakkaalle asti mahdollisimman virheettömänä, eivätkä mustu hankautuessaan toisiin renkaisiin. Valkosivu on suojattu sinisellä suojavärillä. Pese valkosivu vedellä sienen tai harjan avulla poistaaksesi suojavärin.

Julkaistu

Michelin Primacy 4 – Kestävä kesärengas

Michelin Primacy 4 kesärenkaat netistä

Michelin Primacy 4 on yksi kestävimmistä auton kesärenkaista. Michelin on yleisesti tunnettu laadusta ja kestävistä rengasmalleista. Michelin Primacy 4 on hyvä vaihtoehto laaturenkaaksi. Katso juuri sinun autoosi sopiva rengaskoko käyttämällä “rengashakua”.

Michelin Primacy 4: erittäin turvallinen kesärengas
• Kestävää turvallisuutta sekä tasaista ja erinomaista märkäjarrutustehoa
• Erittäin pitkä käyttöikä
• Parempi polttoainetalous  ja 20 % enemmän ajokilometrejä kuin edellisen sukupolven renkailla
• Michelinin ensiluokkainen kesärengas tuo suorituskykyä jokapäiväisiin ajomatkoihin: niin työmatkoihin kuin pitkiin perhematkoihinkin

Julkaistu

Triangle SporteX – Edullinen kesärengas

Triangle sportex kesärengas

Triangle SporteX on varsin edullinen auton kesärengas. Hinta – laatusuhde on kohdillaan ja tästä mallista löytyy useita eri rengaskokoja. Triangle on tullut tutuksi talvirengaspuolelta. Erityisesti Triangle nastarenkaat ovat suosittuja Suomessa. Triangle SporteX tunnetaan myös nimellä Triangle TH201. Suurin osa näistä Trianglen kesärenkaista tulee nopealla noin 2-3 päivän toimituksella. Katso tuotteesta “arvioitu toimitusaika”.

Katso tästä kaikki saatavilla olevat koot: Triangle SporteX

Triangle SporteX – auton kesärengas

 • Erittäin edullinen hinta
 • Laaja valikoima rengaskokoja
 • Suurempi kosketuspinta-ala tiehen, parempi pito
 • Pehmeä iskunvaimennus, hiljentää rengasmelua
 • Kolme pääuraa poistavat vettä tehokkaasti antaen hyvän märkäpidon
Julkaistu

Bridgestone Turanza T005 – Kestävä ja pitävä kesärengas

Turanza T005 bridgestone auton rengas

Bridgestone Turanza T005 on laadukas valinta auton kesärenkaaksi. Tämä rengasmalli kuuluu Turanza tuoteperheeseen, renkaita on myyty miljoonia ympäri maailmaa. Bridgestone Turanza T005 on laadukas, kestävä ja hinnaltaan sopiva. Turanza T005 on kesärengas kuljettajille, jotka haluavat ajaa ja hallita autoaan luottavaisin mielin sekä märillä että kuivilla teillä.

Bridgestone Turanza T005 kesärengas

 • Paras luokitus jarrutuksessa ja kaarreajossa märällä tiellä
 • Sillä on EU-merkinnän paras A-luokitus märkäpidossa
 • Suuremmat ajokilometrit kuin edeltäjällä
 • DriveGuard-teknologia saatavana rajattuun kokovalikoimaan
 • Edullinen hinta riekko.eu rengaskaupassa

Riippumattomat rengastestit osoittavat, että Turanza T005 -renkaat ylittävät muiden johtavien renkaiden jarrutus- ja kaarreominaisuudet märillä teillä. Turanza T005 -rengas erottuu muista renkaista kumiseoksensa ansiosta, joka käyttää NanoPro-Tech™-teknologiaa. Ainutlaatuinen Bridgestone-teknologia auttaa kumia absorboimaan vettä tiellä parantaen renkaan märkäpitoa.

Turanza T005 -renkaan kulutuspintakuvio saa olosi tuntumaan turvallisemmalta ja valmiimmalta, kun ajat kovassa sateessa tai märällä tienpinnalla. Olka-alueen korkeat lohkot ja keskiosan leveät urat hajauttavat veden pois renkaan pinnalta nopeasti ja vähentävät vesiliirron riskiä.

Kumin alla oleva jäykkä polyesteri ja teräs vahvistavat käsittelyä ja vähentävät vierintävastusta polttoainekulujen säästämiseksi. Yhdessä näiden parannusten sekä kumiseoksen ja kulutuspinnan ansiosta Turanza T005 ansaitsi EU-rengasmerkintäluokituksen A märkäpidolle ja luokituksen B vierintävastukselle.