Auton kesärenkaat

Auton kesärenkaat netistä

Auton kesärenkaat netistä. Auton kesärenkaiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa. Kesärengasvalikoimat ovat netistä suurempia kuin tavallisissa rengaskaupoissa. Meidän kesärengasvalikoimamme on yksi Euroopan suurimmista ja edullisimmista. Tavarantoimittajia on useita, joten saamme aina halvimmat hintatarjoukset. Hinnat ovat edulliset, koska meillä ei ole varastoriskiä ja tuotteet tulevat suoraan Keski-Euroopasta mm. Saksasta. Kaikki kesärenkaat eivät löydy kaupastamme. Voitte tiedustella tiettyjä rengasmerkkejä ja malleja suoraan meiltä. Saamme melkein aina toimitettua juuri sellaisen renkaan minkä asiakas haluaa. Suomessa kesärenkaita käytetään autoissa maaliskuusta marraskuun loppuun.

Käytä rengashakua ja listaa kaikki saatavilla olevat kesärenkaat hintoineen.

Kesärenkaita kaikkiin automerkkeihin ja malleihin

Meidän kesärengasvalikoima on laaja. Kesärenkaita löytyy laidasta laitaan. Edustettuina ovat suuret rengasvalmistajat kuten: Bridgestone, Continental, Dunlop, Nokian ja Pirelli. Meiltä löytyy myös halpoja kesärengasmerkkejä kuten: Nexen, Nankang, Aurora, Master jne. Rengaskokoja on tarjolla erittäin kattavat valikoima. Meiltä löytyy kesärenkaita 10″ jopa 22″ asti. Myös rengasprofiileja sekä leveyksiä on myytävänä useita erilaisia. Katso juuri sinun autoosi sopivat kesärenkaat meiltä.

Kesärenkaiden valinta

Auton kesärenkaiden valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa. Tarkista oikea rengaskokosi autosi rekisteriotteesta. Ota huomioon, että kesärenkaat ja talvirenkaat voivat olla erikokoisia. Parhaiten varmistat oikean rengaskoon katsomalla minkäkokoiset renkaat autosi alla on. Näitä alla olevia renkaita tulee sitten verrata rekisteriotteessa oleviin renkaisiin. Autonvalmistaja on valinnut alkuperäisrengastukseksi nopeusluokaltaan ja kantavuudeltaan auton suorituskykyä ja ajo-ominaisuuksia vastaavan rengastyypin. Tällä rengastyypillä valmistaja on hienosäätänyt auton alustarakenteen normaalikäyttöön sopivaksi. Jos haluat muuttaa autoon valittua rengaskokoa tai kantavuus– ja nopeusluokkaa, varmista asia ensin automerkin edustajalta tai rengasliikkeestä. Asiantuntijalta saat myös tarvittavat vannetiedot ja mahdolliset poikkeavat rengaspainesuositukset.

Erilaiset kesärenkaat takana ja edessä?

Yritä kaikin puolin vältää käyttämästä autossasi samaan aikaan erilaisia kesärenkaita. Jos kuitenkin päädyt hankkimaan erilaiset renkaat niin ota huomioon, että samalla akselilla on oltava samanlaiset renkaat. Autoilijat toimivat ajoittain näin, koska renkaat kuluvat eri tahdissa. Huolehdi, että samalla akselilla olevat renkaat ovat kulumisasteeltaan samanarvoisia. Paremmat renkaat ja vähemmän kuluneet renkaat on syytä laittaa taakse, jotta auto pysyy helpommin hallittavissa liukkailla kesäkeleillä.