285/75R16 126/123K RADAR RENEGADE R7 MT

182.23

RADAR RENEGADE R7 MT 285/75R16 126/123K kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Pohjois-Euroopan tukusta. Toimitusaika asiakkaalle noin 4-5 arkipäivää.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): RI628575RMTR7 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Radar Renegade R7 M/T (Mud Terrain) on suunniteltu erityisesti maastoajoneuvoille, jotka vaativat maksimaalista suorituskykyä vaikeakulkuisessa maastossa, kuten mudassa, hiekassa ja kivikkoisilla poluilla. Tämä rengas on ihanteellinen valinta off-road kuskeille ja seikkailunhaluisille autoilijoille, jotka haluavat varmistaa ajoneuvonsa pidon ja hallinnan äärimmäisissä olosuhteissa. Renegade R7 M/T yhdistää Radar-renkaiden pitkän kokemuksen rengasalalta ja edistyksellisen teknologian, tarjoten kestävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä maastossa.

  • Renegade R7 M/T:ssä on aggressiivinen kulutuspintakuvio, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja hallinta syvässä mudassa ja vaikeassa maastossa. Suuret lohkot ja syvät urat auttavat poistamaan mutaa ja kiviä renkaasta, parantaen pitoa.
  • Tämän renkaan rakenne on vahvistettu kestämään maastoajoneuvojen vaativia olosuhteita, suojaten renkaita vaurioilta ja puhkeamisilta kivikkoisessa maastossa ja muissa haastavissa ympäristöissä.
  • Off-road-renkaat ovat tunnetusti äänekkäitä tiellä, Radar on kuitenkin pyrkinyt optimoimaan Renegade R7 M/T:n kulutuspintakuvion vähentämään melutasoa, mikä parantaa ajomukavuutta tieliikenteessä.
  • Tämä rengas on varustettu POR / ja tai 3PMSF merkinnällä. Tämä rengas on sallittu ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.