205/55-16 94T Lappi Jää-Ahma

67.15

205/55-16 Lappi Jää-Ahma talvirengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): T2055516LAPPIJAAAHMA Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lappi Jää-Ahma 205/55-16 94T 

Lappi Jää-Ahma on innovatiivinen nastarengas, joka on suunniteltu vastaamaan Pohjolan ankariin talviolosuhteisiin. Sen kehityksessä on keskitytty tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja turvallisuutta lumella ja jäällä, jotta kuljettajat voivat matkustaa luottavaisin mielin kylmimmissäkin sääolosuhteissa. Rengas yhdistää uusimmat teknologiat ja materiaalit, kuten Lappi Shuriken® -erikoisnastat ja Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseoksen, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan pidon ja kestävyyden.

  • Lappi Jää-Ahma hyödyntää ainutlaatuisia Lappi Shuriken® -erikoisnastoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan jopa viisitoista prosenttia parempi pito jäällä verrattuna tavallisiin nastoihin. Nämä erikoisnastat mahdollistavat tehokkaamman pureutumisen jään pintaan ja tarjoaa poikkeuksellista vakautta ja hallintaa liukkailla pinnoilla.
  • Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty erityisesti Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Se tarjoaa erinomaista pitoa sekä lumella että jäällä ja säilyttää joustavuutensa myös hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Kumiseoksen valmistuksessa on käytetty aitoa rypsiöljyä haitallisten öljyjen sijaan, mikä parantaa renkaan pitoa kylmässä ja samalla vähentää ympäristövaikutuksia.
  • BD Testing Oy:n suorittamat testit osoittavat, että Lappi Jää-Ahma tarjoaa viisi prosenttia paremman jääjarrutuksen verrattuna kilpailijan Winguard WinSpike WH62 -renkaaseen, mikä todistaa renkaan erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Tämä tekee Lappi Jää-Ahmasta luotettavan valinnan kaikille, jotka arvostavat turvallisuutta ja hallintaa talvisissa ajo-olosuhteissa.
  • Lappi Jää-Ahma asettaa uudet standardit nastarenkaiden suorituskyvylle, yhdistäen innovatiivisen nastateknologian ja ympäristöystävällisen kumiseoksen tarjotakseen kuljettajille turvallisuutta, pitoa ja hallintaa äärimmäisissä talviolosuhteissa. Sen edullinen hinta yhdessä huippuluokan suorituskyvyn kanssa tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille talviautoilijoille.