35×12.50R24 114Q RADAR RENEGADE RT+ M+S

263.55

RADAR RENEGADE RT+ 35×12.50R24 114Q kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Pohjois-Euroopan tukusta. Toimitusaika asiakkaalle noin 4-5 arkipäivää.

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): RI4351250RERT Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Radar Renegade RT+ on monikäyttörengas (Rugged Terrain), joka yhdistää maastoauton renkaiden aggressiivisen ulkonäön ja suorituskyvyn tieliikenteen ajomukavuuteen ja kestävyyteen. Tämä rengas on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat renkaansa tarjoavan luotettavan pidon niin maastossa kuin tasaisella asfaltillakin, ja se sopii erinomaisesti sekä seikkailunhaluisille off-road-käyttäjille että tavallisille katukäyttäjille, jotka arvostavat renkaan ulkonäköä ja monipuolisuutta.

  • Renegade RT+ on suunniteltu tarjoamaan erinomainen suorituskyky niin maastossa kuin maantiellä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan monipuolisuutta.
  • Renkaan aggressiivinen kulutuspintakuvio ei ainoastaan paranna ulkonäköä, vaan myös tarjoaa lisäpitoa ja hallintaa maastossa, parantaen ajokokemusta vaikeakulkuisilla teillä.
  • RT+ on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tarjoavat pitkän käyttöiän ja kestävät kovaa käyttöä sekä maastossa että tieliikenteessä.
  • Radar Renegade RT+ yhdistää kestävyyden, suorituskyvyn ja ajomukavuuden tavalla, joka sopii sekä seikkailunhaluisille että tavallisille autoilijoille. Sen monipuolisuus, aggressiivinen ulkonäkö ja luotettava pito erilaisissa ajotilanteissa tekevät siitä erinomaisen valinnan.
  • Tämä rengas on varustettu POR / ja tai 3PMSF merkinnällä. Tämä rengas on sallittu ympärivuotiseen käyttöön Suomessa.