215/45R18 HANKOOK Ventus S1 evo2 KII7

94.24

Hankook Ventus S1 evo2 KII7 215/45R18 kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to110245 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/45R18 HANKOOK Ventus S1 evo2 KII7

Hankook KII7 on korkean suorituskyvyn kesärengas. Tämä rengas yhdistää Hankookin pitkäaikaisen kokemuksen renkaanvalmistuksesta ja edistyneen teknologian, tarjoten kuljettajille parannettua ohjattavuutta, pitoa ja ajomukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä.

  • Renkaan suunnittelussa on keskitytty optimoimaan renkaan kosketuspinta tienpintaan, mikä parantaa pidon ja jarrutustehon ominaisuuksia kaikissa ajo-olosuhteissa.
  • Sen erikoiskumiseos sisältää Silicaseoksen, mikä mahdollistaa paremman pidon märällä pinnalla ja lyhentää jarrutusmatkoja. Tämä ominaisuus lisää turvallisuutta ja antaa kuljettajalle suuremman luottamuksen ajoneuvon hallintaan.
  • Renkaan ainutlaatuinen pintakuvio on suunniteltu vähentämään vesiliirron riskiä sateisessa säässä. Rengas sisältää syvät urat, jotka tehostavat veden poistoa ja parantavat märkäpitoa, mikä varmistaa kuljettajien turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen myös haastavissa olosuhteissa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “215/45R18 HANKOOK Ventus S1 evo2 KII7”