195/45R17 85W XL Falken Ze310

92.89

Falken Ziex Ze310 Ecorun 195/45R17 85W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to129923 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/45R17 85W XL Falken Ze310

Falken ZIEX ZE310 ECORUN edustaa uusinta suorituskykyä rengasteknologiassa, tarjoten poikkeuksellista pitoa ja hallintaa sekä märillä että kuivilla teillä. Tämän renkaan kehittämisessä on keskitytty parantamaan kulutuskestävyyttä, vastustamaan vesiliirtoa, lyhentämään jarrutusmatkoja, lisäämään kulutuskestävyyttä ja vähentämään melupäästöjä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ZIEX ZE310 ECORUN asettaa uuden standardin suorituskyvylle. Tuotevalikoima kattaa useita eri rengaskokoja.

  • Renkaan suunnittelussa on käytetty innovatiivista muuttuvaa korkean suorituskyvyn profiilia, jossa on kolme uraa kapeampien renkaiden kohdalla, ja neljä uraa leveämpien renkaiden kohdalla. Tämä parantaa profiilin jäykkyyttä ja lisää renkaan kosketusalaa tielle, mikä parantaa vedenpoistoa ja lisää pitoa märällä kelillä sekä parantaa ohjauksen vastea.
  • ACP (Adaptive constant pressure) -kulutuspinnan suunnittelu optimoi älykkäästi kulutuspinnan kuviota kaikissa tilanteissa maksimoidakseen kosketusalan ja parantaakseen pitoa. Tämä takaa korkean suunnanvakauden, parantaa kaikenkattavaa pitoa ja tasaisen kulumisen edistäen renkaan pitkäikäisyyttä.
  • Japanilaisen Falkenin eteenpäin katsova tutkimus- ja kehitysohjelma, joka sisältää nanotason seosoptimoinnin, mahdollistaa erinomaisen pidon sekä märillä että kuivilla teillä parannetulla kulutuskestävyydellä. Tämä tekee ZIEX ZE310 ECORUN:sta huippuvalinnan kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä, kestävyyttä ja ajomukavuutta.