205/65R16 95H Hifly HF2O1

64.79

Hifly HF2O1 205/65R16 kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

26 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LY0204 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hifly HF2O1 on edullinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja turvallisuutta henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Hiflyn sitoutumisen tarjoamaan laadukkaita renkaita kilpailukykyiseen hintaan. HF2O1 on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät taloudellista vaihtoehtoa ilman, että joudutaan tekemään suuria kompromisseja ajomukavuudessa tai turvallisuudessa.

  • Rengas on kehitetty tarjoamaan hyvää pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä pinnoilla, mikä tekee siitä luotettavan valinnan monenlaisiin kesäolosuhteisiin.
  • Sen ainutlaatuinen pintakuvio ja erikoiskumiseos mahdollistavat tasapainoisen suorituskyvyn, parantavat jarrutustehoa ja lyhentävät jarrutusmatkoja, mikä lisää kuljettajan luottamusta ajoneuvon hallintaan.
  • Hifly HF2O1 -renkaan kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että rengas kestää kulumista ja tarjoaa pitkän käyttöiän.