285/30R20 99Y XL Toyo Proxes Sport

204.41

Toyo Proxes Sport 285/30R20 99Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to143702 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

285/30R20 99Y XL Toyo Proxes Sport

Toyo Proxes Sport on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, ohjattavuutta ja ajomukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä rengas yhdistää Toyo Tiresin pitkän kokemuksen rengasteknologiasta innovatiivisiin suunnitteluratkaisuihin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat parantaa ajoneuvonsa suorituskykyä ja nauttia ajamisesta kaikissa olosuhteissa.

  • Proxes Sport on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja tarkkaa ohjattavuutta, mikä lisää ajoneuvon hallintaa ja parantaa turvallisuutta. Sen erikoismuotoiltu pintakuvio ja uudenlainen kumiseos parantavat renkaan kosketuspintaa tienpintaan.
  • Toyo Proxes Sport on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä märillä pinnoilla. Renkaan syvät urat on optimoitu poistamaan tehokkaasti vettä renkaan alta.