255/50R20 109H XL Continental Premiumcontact 6

230.89

Continental Premiumcontact 6 255/50R20 109H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to106478 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/50R20 109H XL Continental Premiumcontact 6

Continental PremiumContact 6 on huippuluokan kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja ajomukavuutta sekä henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Continentalin pitkälle kehitettyä teknologiaa ja innovaatiota, luoden renkaan, joka soveltuu erinomaisesti monenlaisiin ajotilanteisiin ja -olosuhteisiin. PremiumContact 6 on kehitetty parantamaan edeltäjiensä suorituskykyä monilla osa-alueilla, mukaan lukien pidon ja ohjattavuuden parantaminen sekä kuivilla että märillä teillä, ajomukavuuden lisääminen ja melun vähentäminen.

Märkäpitoa on myös parannettu huomattavasti. Continental on kehittänyt renkaaseen erityisen kumiseoksen ja pintakuvion, joka tehostaa veden poistumista renkaan alta. Ajomukavuuden ja melun vähentämisen osalta Continental on käyttänyt PremiumContact 6:ssa innovatiivisia materiaaleja ja suunnitteluratkaisuja.

  • PremiumContact 6 on suunniteltu tarjoamaan parempaa kulutuskestävyyttä ja pidempää käyttöikää.
  • Täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos Safety Silica kumiseoksella.
  • Uuden crystal silica kumiseoksen ansiosta rengas pystyy varmistamaan tasaisen, luotettavan ja turvallisen suorituskyvyn.