255/35R20 97Y XL Yokohama Advansport V105s

178.29

Yokohama Advansport V105s 255/35R20 97Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to157011 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/35R20 97Y XL Yokohama Advansport V105s

Yokohama ADVAN Sport V105 on huippuluokan kesärengas, joka on suunniteltu urheiluautoille, korkean suorituskyvyn sedanille ja premium-luokan henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Yokohaman pitkän kokemuksen moottoriurheilusta ja rengasteknologian innovaatioista, tarjoten kuljettajille poikkeuksellisen ajokokemuksen, joka ei tingi suorituskyvystä, turvallisuudesta tai ajomukavuudesta.

ADVAN Sport V105 on kehitetty tarjoamaan erinomaista suorituskykyä sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Sen edistyksellinen kumiseos ja aerodynaaminen pintakuvio maksimoivat kosketuspinnan tienpintaan, parantaen pitoa, ohjattavuutta ja vakautta korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa.

  • Syvät urat ja optimoidut lamellit auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Yokohama ADVAN Sport V105:n kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään.