225/55R19 99V Goodyear Efficientgrip 2 SUV

166.27

Goodyear Efficientgrip 2 SUV 225/55R19 99V kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to146001 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/55R19 99V Goodyear Efficientgrip 2 SUV

Goodyear EfficientGrip 2 SUV on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti SUV- ja crossover-ajoneuvoille. Tämä rengas yhdistää Goodyearin pitkän kokemuksen renkaanvalmistuksessa uusimpiin teknologioihin, tarjoten parannetun suorituskyvyn, turvallisuuden ja ajomukavuuden. EfficientGrip 2 SUV on suunnattu kuljettajille, jotka haluavat luotettavan ja taloudellisen renkaan, joka soveltuu hyvin sekä kaupunkiajoon että pidemmille matkoille.

  • Goodyear on kehittänyt renkaaseen uudenlaista kumiseosta ja pintakuvion, joka parantaa merkittävästi pitoa märillä teillä, vähentäen samalla vesiliirron riskiä.
  • EfficientGrip 2 SUV on suunniteltu kestämään pidempään kuin moni kilpaileva rengas, mikä tarjoaa kuljettajille paremman taloudellisen hyödyn.
  • Renkaan rakenne ja materiaalit on suunniteltu vaimentamaan tien melua ja tärinää, mikä tekee ajamisesta rauhallisempaa ja mukavampaa kaikille matkustajille.