225/45R18 95Y XL GOODYEAR EAGLE F1 SUPERSPORT

194.06

Goodyear Eagle F1 SuperSport 225/45R18 95Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to129187 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R18 95Y XL GOODYEAR Eeagle F1 SuperSport

Goodyear Eagle F1 SuperSport on ultra high-performance (UHP) kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä, ohjattavuutta ja pitoa sekä radalla että tavallisilla teillä. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan vaativimpien autoilijoiden ja ajoneuvojen, kuten urheiluautojen ja high-performance ajoneuvojen, tarpeisiin.

Race-derived design: Eagle F1 SuperSportin suunnittelussa on hyödynnetty Goodyearin moottoriurheilusta saatua kokemusta, mikä näkyy renkaan aggressiivisessa kulutuspintakuviointi ja optimoidussa seoksessa, jotka tarjoavat maksimaalisen pidon ja suorituskyvyn erityisesti kuivilla teillä.

  • Vaikka rengas on suunniteltu ensisijaisesti kuiville teille, siinä on ominaisuuksia, jotka parantavat suorituskykyä myös märissä olosuhteissa. Innovatiiviset urat auttavat tehokkaasti veden poistossa, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen märkäpitoa.
  • Goodyear on suunnitellut renkaan siten, että sen kosketuspinta-ala tielle on mahdollisimman laaja. Tämä maksimoi pidon, erityisesti kovissa kiihdytyksissä ja nopeissa kaarteissa, tarjoten kuljettajalle paremman hallinnan ja vasteen.
  • Eagle F1 SuperSportin rakenne on vahvistettu kestämään suuria nopeuksia ja kovaa käyttöä. Tämä takaa renkaan vakauden ja kestävyyden, jopa äärimmäisissä ajotilanteissa.