225/45R17 91W Pirelli P7

55.92

Pirelli P7 225/45R17 91W kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: F
Märkäpito: B
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to28901 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R17 91W Pirelli P7

Pirelli Cinturato P7 on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu henkilöautoille, tarjoten tasapainoisen yhdistelmän suorituskykyä, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Tämä rengas on erityisen tunnettu sen kyvystä tarjota erinomaista märkäpitoa, polttoainetehokkuutta ja pitkää käyttöikää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää rengasta kesäkäyttöön.

  • Cinturato P7:n suunnittelussa on keskitytty optimoimaan renkaan vierintävastusta, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä.
  • Rengas tarjoaa poikkeuksellisen pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä pinnoilla, mikä on saavutettu innovatiivisen pintakuvion ja kumiseoksen ansiosta.
  • Cinturato P7:n ainutlaatuinen pintakuvio sisältää myös erityisiä uria, jotka on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen näin vesiliirron riskiä ja parantaen ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.