215/50R18 92W Toyo Proxes Comfort

143.18

Toyo Proxes Comfort 215/50R18 92W kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to155125 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/50R18 92W Toyo Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort on kesärengas, joka tarjoaa autoilijalle erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, turvallisuutta ja ajomukavuutta. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan kuljettajien tarpeita, jotka etsivät renkailtaan sekä luotettavuutta että miellyttävää ajokokemusta kaupunkiajossa ja avoimilla teillä. Toyo on japanilainen rengasvalmistaja.

Rengas on varustettu kehittyneellä kumiseoksella ja pintakuvioinnilla, jotka takaavat erinomaisen pidon, mikä parantaa ajoneuvon hallintaa ja turvallisuutta. Innovatiivinen suunnittelu auttaa myös tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä sateisissa olosuhteissa.

Toyo Proxes Comfortin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös ajomukavuuteen. Rengas on ajossa hiljainen ja ylimääräisiä tärinöitä ei ilmannu. Proxes Comfort on kehitetty kestämään pitkään, tarjoten tasaisen kulumisen ja pitkän käyttöiän. Tämä ei ainoastaan tarjoa kuljettajille parempaa taloudellista arvoa, vaan vähentää myös tarvetta tiheille renkaanvaihdoille.