215/50-13 84H Vitour Formula White letters

63.84

215/50-13 Vitour Formula White letters kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: A
Melupäästö: 2 (71)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2155013VITOURFORMULA Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vitour Formula White letters 215/50-13 84H

Vitour Formula kesärengas tarjoaa yhdistelmän retrotyyliä ja nykyaikaista rengasteknologiaa. Tämä rengas on suunnattu erityisesti autoharrastajille ja klassisten ajoneuvojen omistajille, jotka haluavat säilyttää ajoneuvonsa alkuperäisen ilmeen samalla kun nauttivat modernin renkaan tarjoamasta suorituskyvystä ja turvallisuudesta. Valkoiset kirjaimet sivuseinämissä antavat renkaalle erottuvan ulkonäön, joka herättää huomiota ja kunnioittaa menneiden vuosikymmenten autokulttuuria.

  • Vitour Formula -renkaat on valmistettu käyttäen nykyaikaista rengasteknologiaa, joka takaa erinomaisen pidon ja vakauden sekä kuivalla että märällä tiellä.
  • Vitour Formula -renkaat on valmistettu kestämään pitkään, tarjoten tasaisen kulutuksen ja pitkän käyttöiän. Kestävyys yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan tekee Vitour Formulasta taloudellisen valinnan autoilijoille, jotka arvostavat sekä tyyliä että toimivuutta.
  • Vitour Formula -renkaiden valkoiset kirjaimet sivuseinämissä tarjoavat ainutlaatuisen ja erottuvan ulkonäön, joka sopii erinomaisesti klassisiin ajoneuvoihin ja retrotyyliin. Tämä design-elementti mahdollistaa autoharrastajien personoida ajoneuvonsa ilmettä, tuoden esille sen yksilöllisen luonteen ja kunnioittaen samalla autokulttuurin historiaa.