205/55R16 91V Nexen N’BLUE HD PLUS

59.40

Nexen N’BLUE HD PLUS 205/55R16 kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 2 ( 69 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

96 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18314NX Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nexen N’Blue HD Plus on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tasapaino suorituskyvyn, turvallisuuden, ja ympäristöystävällisyyden välillä. Tämä rengas on ihanteellinen valinta henkilöautoille ja kuljettajille, jotka etsivät korkealaatuista rengasta edulliseen hintaan. N’Blue HD Plus yhdistää Nexenin edistyneen rengasteknologian ja innovatiivisen suunnittelun, tarjoten parannettua pitoa ja ajomukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä.

  • Rengas on kehitetty käyttäen erityistä kumiseosteknologiaa, joka parantaa pidon ja jarrutustehon ominaisuuksia märällä pinnalla samalla kun vähentää vierintävastusta.
  • Nexen N’Blue HD Plus renkaan optimoitu pintakuvio ja sivuseinämän rakenne mahdollistavat tarkan ja ennakoitavan ohjauksen, mikä lisää kuljettajan luottamusta ja ajoneuvon hallittavuutta niin nopeissa kaarteissa kuin äkillisissä väistöliikkeissäkin.
  • Renkaan innovatiivinen urasuunnittelu tehostaa veden poistoa ja vähentää vesiliirron riskiä, mikä parantaa ajoturvallisuutta sateisessa säässä.
  • Nexen on keskiluokan autonrengasmerkki Keski-euroopassa. Tässä rengasmallissa on erittäin hyvä hinta- laatusuhde.