195/70-14 91T Linglong GreenMax EcoTouring

49.44

195/70-14 Linglong GreenMax EcoTouring – Huikea asiakastyytyväisyys! kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (71)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K1957014LINGLONGGRMET Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Linglong GreenMax EcoTouring – Huikea asiakastyytyväisyys! 195/70-14 91T

Linglong GreenMax EcoTouring on henkilöautojen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan kuljettajille taloudellista ajamista, mukavuutta ja turvallisuutta. Tämä rengas on erityisen suosittu kuljettajien keskuudessa, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä ja polttoainetehokkuutta. Linglong on tunnettu edullisista, mutta laadukkaista renkaistaan, ja GreenMax EcoTouring vahvistaa tätä mainetta tarjoamalla hyvän suorituskyvyn kohtuulliseen hintaan.

  • GreenMax EcoTouring on suunniteltu vähentämään vierintävastusta, mikä auttaa parantamaan ajoneuvon polttoainetaloudellisuutta. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa polttoainekustannuksissa, vaan myös vähentää hiilidioksidipäästöjä, edistäen ympäristöystävällisempää ajamista.
  • Renkaan erikoissuunniteltu kulutuspintakuvio ja kumiseos parantavat pitoa märillä teillä, mikä lisää turvallisuutta sateisissa olosuhteissa. Syvät urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä.
  • Erittäin edullinen ja hyvä vaihtoehto auton kesärenkaaksi. Maahantuojan kyselyn mukaan Linglong renkaiden ostajat ovat pääosien tyytyväisiä hankintaan.