195/60R16 89H Toyo Proxes Comfort

95.62

Toyo Proxes Comfort 195/60R16 89H kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to154165 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/60R16 89H Toyo Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort on kesärengas, joka tarjoaa autoilijalle erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, turvallisuutta ja ajomukavuutta. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan kuljettajien tarpeita, jotka etsivät renkailtaan sekä luotettavuutta että miellyttävää ajokokemusta kaupunkiajossa ja avoimilla teillä. Toyo on japanilainen rengasvalmistaja.

Rengas on varustettu kehittyneellä kumiseoksella ja pintakuvioinnilla, jotka takaavat erinomaisen pidon, mikä parantaa ajoneuvon hallintaa ja turvallisuutta. Innovatiivinen suunnittelu auttaa myös tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä sateisissa olosuhteissa.

Toyo Proxes Comfortin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös ajomukavuuteen. Rengas on ajossa hiljainen ja ylimääräisiä tärinöitä ei ilmannu. Proxes Comfort on kehitetty kestämään pitkään, tarjoten tasaisen kulumisen ja pitkän käyttöiän. Tämä ei ainoastaan tarjoa kuljettajille parempaa taloudellista arvoa, vaan vähentää myös tarvetta tiheille renkaanvaihdoille.

Tämäkin kesärengas edullisesti vain meidän rengaskaupastamme. Edulliset hinnat ja varmat toimitukset jo vuosikymmenen ajan.