325/40R21 116Y XL Gripmax Suregrip Pro Sport

228.41

Gripmax Suregrip Pro Sport 325/40R21 116Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 75

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to164870 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

325/40R21 116Y XL Gripmax Suregrip Pro Sport

Gripmax Suregrip Pro Sport heittää haasteen perinteisille käsityksille siitä, mitä kesärengas voi tarjota. Tämä urheilullinen rengas on suunnattu kuljettajille, jotka vaativat enemmän: enemmän pitoa, enemmän suorituskykyä ja enemmän tunnetta tiehen. Auton ja asfaltin välille syntyy yhteys, joka mullistaa ajokokemuksen, olipa alla sitten urheiluauto tai moderni sedan.

Suregrip Pro Sport kehittelyssä on käytetty huippuluokan teknologiaa ja materiaaleja, jotka takaavat, että rengas reagoi kuljettajan jokaiseen liikkeeseen tarkkuudella, joka on vertaansa vailla. Kuivilla ja märillä pinnoilla, tämä rengas ei tunne kompromisseja.

Gripmax Suregrip Pro Sport on enemmän kuin rengas; se on lupaus ajamisen ilosta. Se on suunniteltu kuljettajille, jotka ymmärtävät, että tie on enemmän kuin vain matka pisteestä A pisteeseen B – se on mahdollisuus elää täysillä.