315/35R20 110Y Bridgestone DUEL.H/P SP*RFT

286.44

315/35R20 110Y Bridgestone DUEL.H/P SP*RFT

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 73dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3286340331418 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

315/35R20 110Y Bridgestone DUEL.H/P SP*RFT

Bridgestone Dueler HP Sport on suunniteltu erityisesti SUV- ja 4×4-ajoneuvoille, tarjoten ylivoimaista ajettavuutta ja vakautta kaikissa olosuhteissa. Tämä kesärengas yhdistää huippuluokan teknologian ja innovatiivisen suunnittelun, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä ja turvallisuutta.

  • Dueler HP Sport on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen ajomukavuuden, vähentämällä melua ja tärinää, mikä tekee pidemmistäkin matkoista nautinnollisia.
  • Kestävän rakenteensa ansiosta tämä rengas tarjoaa pitkän käyttöiän ja vähentää epätasaista kulumista, mikä on taloudellinen valinta pitkällä aikavälillä.
  • Bridgestone Dueler HP Sport tarjoaa vahvan pidon ja erinomaisen jarrutusvasteen märällä pinnalla, parantaen ajoneuvon turvallisuutta ja hallittavuutta haastavissa sääolosuhteissa.
  • Renkaan epäsymmetrinen pintakuvio ja visuaalinen ilme korostavat SUV- ja 4×4-ajoneuvojen urheilullista luonnetta, samalla kun se tarjoaa kestävyyttä ja suorituskykyä.
  • Bridgestone Dueler HP Sport on erinomainen valinta autoilijoille, jotka haluavat parantaa ajoneuvonsa suorituskykyä, turvallisuutta ja ulkonäköä. Sen edistyksellinen teknologia ja suunnittelu takaavat luotettavan ja nautinnollisen ajokokemuksen kaikissa kesäolosuhteissa.