305/70R16 118Q BFGOODRICH Mud Terrain 3

366.68

Bf Goodrich Mud Terrain T/a Km3 305/70R16 118/115Q kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to127393 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

305/70R16 118Q BFGOODRICH Mud Terrain 3

Goodrich Mud-Terrain T/A KM3 on äärimmäisen kestävä rengas, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä maastoajossa ja vaikeakulkuisissa olosuhteissa. Tämä rengas on ihanteellinen valinta off-road-harrastajille, jotka vaativat renkailtaan poikkeuksellista pitoa, kestävyyttä ja luotettavuutta. Mud-Terrain T/A KM3 on kehitetty selviytymään haastavimmistakin maastoista, olipa kyse sitten mudasta, kivikosta tai hiekasta, ja se on valmis kohtaamaan kaikenlaiset seikkailut.

Selätä kallioinen maasto kiipeilyyn kehitetyllä renkaalla. BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 -rock-crawling-renkaassa on Krawl-Tech-kumiseosta, joka parantaa pitoa kivisillä ja liukkailla pinnoilla. Lineaarinen joustoalue pystyy ympäröimään esteet ja ylläpitämään vetotehoa etenkin ajettaessa maastopaineilla.

BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 -rengas vaativaan käyttöön paahtaa mudan ja pehmeän maaston läpi Terrain-Attack-kuvion voimin. Massiiviset kulutuspintapalat antavat aggressiivisen pidon, kun taas Mud-Phobic-tangot irrottavat pakkautunutta mutaa ja parantavat vetotehoa 5% paremmin kuin edeltävä malli.

Valitse seikkailusi ja valloita vaativinkin maasto BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 -renkailla. CoreGard Max Technology suojaa sivuseinämää, ja Traction-Armor Sidewall -muotoilu parantaa kestävyyttä ehkäisemällä viilto- ja pistovaurioita.

POR-merkintä (Professional Off Road), joten tällä voi lain mukaan ajaa ympäri Suomessa.