295/40R20 110Y XL Continental Sportcontact 6

248.00

Continental Sportcontact 6 295/40R20 110Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 75

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to106533 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

295/40R20 110Y XL Continental Sportcontact 6

Continental SportContact 6 on erittäin suorituskykyinen kesärengas, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti urheiluautojen ja korkean suorituskyvyn ajoneuvojen vaativiin tarpeisiin. Tämä rengas asettaa uuden standardin suorituskyvylle, pitoon ja ohjattavuudelle, mahdollistaen kuljettajille äärimmäisen ajokokemuksen sekä kuivilla että märillä teillä.

  • SportContact 6:n ominaisuudet ovat huippuluokkaa: sen erikoiskumiseos, Black Chili, takaa maksimaalisen pidon ja lyhyemmät jarrutusmatkat.
  • Renkaan kehittynyt pintakuvio ja sivuseinämien rakenne on suunniteltu tehostamaan ohjattavuutta ja vakautta, erityisesti dynaamisessa ajossa ja äärimmäisissä kaarrenopeuksissa.
  • SportContact 6:n innovatiivinen urasuunnittelu vähentää tehokkaasti vesiliirron riskiä märillä pinnoilla, tarjoten erinomaisen märkäpidon ja parannetun turvallisuuden sateisissa olosuhteissa.