295/25R22 97Y XL Michelin PILOT SPORT 4 S

456.74

Michelin PILOT SPORT 4 S 295/25R22 97Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to136467 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

295/25R22 97Y XL Michelin PILOT SPORT 4 S

Michelin Pilot Sport 4 on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, tarkkuutta ja reagointikykyä urheiluautoille ja korkean suorituskyvyn henkilö – ja SUV ajoneuvoille. Tämä rengas on kehitetty hyödyntämään Michelinin pitkäaikaista kokemusta moottoriurheilusta, mikä näkyy sen poikkeuksellisessa suorituskyvyssä sekä kuivilla että märillä teillä. Pilot Sport 4 on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat maksimoida ajoneuvonsa suorituskyvyn ja nauttia dynaamisesta ajokokemuksesta.

  • Pilot Sport 4 tarjoaa erinomaista pitoa ja ohjattavuutta, mikä mahdollistaa tarkan ja hallitun ajokokemuksen. Sen kehittynyt kumiseos ja optimoitu pintakuvio parantavat kosketuspintaa tienpintaan, mikä lisää turvallisuutta ja luottamusta erityisesti korkeissa nopeuksissa ja kaarteissa.
  • Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan myös erinomaista suorituskykyä märillä pinnoilla. Innovatiivinen pintakuvio sisältää syvät ja tehokkaat urat, jotka poistavat vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen märkäpitoa.
  • Michelin Pilot Sport 4 on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista reagointikykyä ja tarkkuutta ohjauksessa. Tämä tekee renkaasta ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat täydellistä hallintaa ajoneuvonsa yli ja nauttia jokaisesta ajohetkestä.
  • Michelin on myös kiinnittänyt huomiota renkaan kestävyyteen. Sen kestävä rakenne ja materiaalit takaavat, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään, tarjoten näin parempaa taloudellista arvoa pitkällä aikavälillä.
  • Michelin Pilot Sport 4S -renkaassa käytetty kahden kumiseoksen Bi-Compound -teknologia optimoi suorituskyvyn myös radalla, jolloin voit nauttia ajamisesta sekä kuivalla että märällä alustalla.