275/55R19 111Y Maxxis Victra Sport Vs5 Suv

169.00

Maxxis Victra Sport Vs5 Suv 275/55R19 111Y kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to177523 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

275/55R19 111Y Maxxis Victra Sport Vs5 Suv

Maxxis Victra Sport 5 (VS5) on ultra high performance -kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan vaikuttavaa suorituskykyä jopa verrattuna premium-luokan renkaisiin, mutta huomattavasti edullisemmin. Tämä rengas on täydellinen valinta urheiluautoille, tehokkaille ajonevuoille ja jopa ratapäiville, tarjoten uskomattoman pidon sekä märillä että kuivilla teillä ja erinomaisen jarrutuskyvyn.

  • Victra Sport 5 tarjoaa poikkeuksellista hallintaa ja jarrutuskykyä sekä märällä että kuivalla pinnalla, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kaikissa kesäolosuhteissa.
  • Tämä rengas tarjoaa premium-tason suorituskyvyn ilman korkeaa hintalappua, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kuljettajille, jotka arvostavat laatua ja taloudellisuutta.
  • Victra Sport 5 on saavuttanut merkittäviä tuloksia rengastesteissä, mukaan lukien “erittäin suositeltava” -arvosanan ADAC:n rengastestissä vuonna 2O2O saavutetun kolmannen sijan myötä sekä viidennen sijan AMS:n rengastestissä vuonna 2O2O.
  • Tämä rengas soveltuu erinomaisesti monenlaiseen ajoon, mukaan lukien arki- ja vapaa-ajan ajo sekä tietyt moottoriurheilutapahtumat.