275/50R20 113T XL Tracmax X-privilo S500

141.52

Tracmax X-privilo S500 275/50R20 113T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to170786 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tracmax X-Privilo S500 on nastarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja turvallisuutta talviolosuhteissa. Tämä rengas on erinomainen valinta niille, jotka ajavat pohjoisilla alueilla, missä talvet voivat olla erityisen ankaria ja vaativat luotettavaa pitoa liukkailla teillä.

Yksi Tracmax X-Privilo S500:n suurista eduista on sen edullinen hintataso. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn talviolosuhteissa ilman, että sinun tarvitsee sijoittaa suurta summaa rahaa renkaisiin.

Tämä rengas on suunniteltu kestämään kylmiä lämpötiloja ja tarjoamaan erinomaisen pidon jäällä ja lumella. Sen nastat varmistavat pitävän otteen liukkailla teillä, mikä lisää turvallisuuttasi talviliikenteessä. Lisäksi Tracmax X-Privilo S500:n kulutuspinta on suunniteltu kulumista kestäväksi, mikä pidentää renkaiden käyttöikää.