275/45ZR18(107Y Pirelli PZERO XL (MGT)

140.11

275/45ZR18(107Y Pirelli PZERO XL (MGT)

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 73dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 8019227216646 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

275/45ZR18(107Y Pirelli PZERO XL (MGT)

Pirelli P Zero on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti urheiluautoille ja premium-luokan henkilöautoille. Tämä rengas on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja arvostetuimmista laaturenkaista, tarjoten erinomaista ohjattavuutta, pitoa ja suorituskykyä niin kuivilla kuin märilläkin teillä. Pirelli P Zero on kehitetty yhteistyössä johtavien autovalmistajien kanssa ja on valittu alkuperäisvarusteeksi monille maailman huippuautoille.

  • P Zero on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja tarkkaa ohjattavuutta korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa. Tämä on mahdollista renkaan edistyksellisen kumiseoksen ja pintakuvion ansiosta, jotka parantavat ajoneuvon hallintaa ja vakautta.
  • Pirelli P Zero on varustettu ominaisuuksilla, jotka maksimoivat suorituskyvyn märillä pinnoilla. Sen urarakenne on optimoitu veden poistamiseksi tehokkaasti renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa turvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Vaikka tämä rengas on suunniteltu ensisijaisesti suorituskykyä silmällä pitäen, se tarjoaa myös suhteellisen mukavan ja hiljaisen ajokokemuksen. Tämä on saavutettu akustisten teknologioiden ja renkaan rakenteen optimoinnin kautta.

Pirelli P Zero on erinomainen valinta kuljettajille, jotka etsivät huippuluokan suorituskykyä urheiluautolleen tai premium-luokan henkilöautolleen. Sen edistykselliset teknologiat ja suunnittelu tekevät siitä sopivan valinnan niille, jotka haluavat nauttia ajamisesta ja parantaa ajoneuvonsa suorituskykyä.