275/30R21 98Y XL Run Flat Michelin PILOT SUPER SPORT

494.49

Michelin PILOT SUPER SPORT 275/30R21 98Y XL Run Flat kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to97515 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

275/30R21 98Y XL Run Flat Michelin PILOT SUPER SPORT

Michelin Pilot Super Sport on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on kehitetty premium-luokan urheiluautoille ja vaativille autoilijoille, jotka haluavat yhdistää nautinnon ja ohjautuvuuden. Pilot Super Sport edustaa Michelinin pitkää kokemusta ja innovatiivisuutta rengasteknologiassa.

  • Michelin Pilot Super Sport on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista ohjautuvuutta ja tarkkuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin viikonloppuseikkailuihin kuin kilparadoillekin.
  • Rengas tarjoaa erinomaisen pidon märillä teillä, mikä varmistaa turvallisuuden ja hallinnan myös haastavissa sääolosuhteissa.
  • Tämä teknologia maksimoi kosketuspinnan tien kanssa kaarteissa, mikä parantaa vakautta ja ohjautuvuutta suurissa nopeuksissa.
  • Tiheäkudoksinen Twaron-vyö keskittyy kulutuspinnan keskiosaan, jakaa voimaa tasaisesti renkaan ympärille ja lisää näin vakautta suoran tien kiihdytyksissä.
  • Michelin Pilot Super Sport on kehitetty tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien premium-luokan autonvalmistajien kanssa, varmistaen huippuluokan suorituskyvyn ja ajokokemuksen.

Michelin Pilot Super Sport on valinta autoilijoille, jotka eivät tee kompromisseja suorituskyvyn suhteen ja haluavat maksimoida ajoneuvonsa potentiaalin. Se tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän nopeutta, tarkkuutta ja turvallisuutta, mikä tekee jokaisesta ajomatkasta nautinnollisen kokemuksen.