265/40R20 104W XL Triangle Effexsport

109.65

Triangle Effexsport 265/40R20 104W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to177744 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/40R20 104W XL Triangle Effexsport

Triangle EffexSport (TH2O2) on luonnollista jatkoa suositulle Triangle:n innovatiiviselle linjalle, joka on omistautunut tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja turvallisuutta. EffexSport vie kesärenkaiden perinnön vieläkin pidemmälle, keskittyen entistäkin enemmän erinomaiseen pitoon, kestävyyteen ja ajomukavuuteen.

Triangle EffexSport sisältää seuraavan sukupolven rengasteknologiaa, joka parantaa renkaan kulumiskestävyyttä ja vähentää melutasoa, tarjoten näin kuljettajille miellyttävämmän ajokokemuksen. Renkaan suunnittelussa on käytetty edistynyttä pintakuviointia, joka parantaa vedenpoistoa ja ehkäisee vesiliirtoa, varmistaen näin paremman pidon ja turvallisuuden märillä teillä.

  • Triangle EffexSport on suunniteltu vastaamaan uuden sukupolven ultra high performance (UHP) -segmentin vaativia suorituskykyodotuksia.
  • EffexSport on “EV ready” – eli valmis myös nykyajan sähköautoihin. Sähköautojen painavampi rakenne ja välitön vääntömomentti asettavat renkaille lisähaasteita, joihin EffexSport pystyy vastaamaan
  • Rengas on kehitetty hyödyntämällä edistynyttä kumiseosteknologiaa ja innovatiivista pintakuvion suunnittelua, mikä mahdollistaa erinomaisen pidon ja parannetun ajodynamiikan.
  • Märkäpito on tämän -renkaan avainominaisuuksista. Triangle on myös kiinnittänyt huomiota Effexsport -renkaan ajomukavuuteen ja melutasoon. Sen suunnittelu ja rakenne on optimoitu vähentämään rengasmelua.