265/30R20 94Y XL Triangle Sportex

105.21

Triangle Sportex (th2O1) 265/30R20 94Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to145534 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Triangle SporteX (TH201) on edullinen auton kesärengas. Tämän kesärenkaan suunnittelussa on hyödynnetty alan parhaiden insinöörien osaamista. Triangle SporteX on noussut nopeasti yhdeksi Suomen halutuimmista renkaista, haastaen perinteiset premium-luokan rengasmerkit erittäin kilpailukykyisellä hinnallaan. Triangle SporteX renkaan ominaisuudet yhdistävät urheilullisuuden, äärimmäisen turvallisuuden ja edullisen hinnan. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja ajomukavuutta. Triangle SporteX erottuu markkinoilla innovatiivisella suunnittelullaan ja teknologiallaan, joka takaa erinomaisen pidon ja hallittavuuden kaikissa kesäkelin ajotilanteissa.

Triangle SporteX (TH201) edustaa uutta aikakautta renkaiden suunnittelussa, yhdistäen laadukkaan suorituskyvyn ja innovatiivisen teknologian. Erityistä huomiota on kiinnitetty renkaan urheilullisiin ominaisuuksiin, jotta se voisi tarjota maksimaalisen suorituskyvyn ja vastata vaativankin kuljettajan tarpeisiin. Lisäksi Triangle SporteX tarjoaa ennennäkemättömän tasapainon hinta-laatusuhteessa. Se on suunniteltu tarjoamaan premium-luokan ominaisuuksia houkuttelevaan hintaan.

Meillä on tätäkin rengasta saatavilla useilta eri tavarantoimittajilta eri hintaan, joten valitse halvin vaihtoehto.