265/30R20 94Y Bridgestone POT.SP FR

269.08

265/30R20 94Y Bridgestone POT.SP FR

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 73dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3286342786513 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/30R20 94Y Bridgestone POT.SP FR

Bridgestone Potenza Sport on huippuluokan suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, tarkkaa ohjattavuutta ja parempaa reagointikykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Se on kehitetty kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä ja jotka haluavat kokea ajoneuvonsa täyden potentiaalin.

  • Potenza Sport hyödyntää Bridgestonen innovatiivista kumiseosta ja kulutuspintakuviota, joka parantaa pidon ja hallinnan tunnetta. Tämä mahdollistaa kuljettajille luottavaisen ajotyylin vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.
  • Renkaan suunnittelu on optimoitu tarjoamaan parannettua ohjattavuutta ja ajotarkkuutta, mikä lisää ajoneuvon suorituskykyä ja tekee ajamisesta entistä nautinnollisempaa.
  • Pintakuvion ripojen sijoittelun ansiosta vesi poistuu nopeammin kuviosta, ja jäykät 3D-lamellit parantavat kaarre- ja jarrutusvoimia. Optimoitu kumiseoksen koostumus parantaa osaltaan loistavia märkäominaisuuksia.
  • Epäsymmetrinen pintakuvio, uusi vahvistava teknologia ja optimoitu rengasrunko maksimoivat vakautta tarjoten hallitun kääntymistarkkuuden ja parannetun ohjausvasteen.