255/45R20 101V Michelin Primacy 4+

284.18

Michelin Primacy 4+ 255/45R20 101V kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to166558 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/45R20 101V Michelin Primacy 4+

Michelin Primacy 4:n paranneltu versio, joka on suunniteltu parantamaan entisestään henkilöautojen ajoturvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä, erityisesti märällä tiellä. Tämä “plus” versio jatkaa Michelinin perinnettä tarjota markkinoiden johtavia renkaita, jotka keskittyvät kuljettajien ja matkustajien turvallisuuteen sekä ajoneuvojen tehokkuuteen. Tämä rengas rakentaa edeltäjänsä, Primacy 4:n, vahvuuksille, tuoden mukanaan parannuksia, jotka tekevät siitä vieläkin luotettavamman valinnan kaikissa olosuhteissa.

  • Michelin Primacy 4+ keskittyy erityisesti turvallisuuden parantamiseen märillä pinnoilla. Uudistetun kumiseoksen (Michelinin EverGrip-tekniikat) ja pintakuvion ansiosta rengas tarjoaa vielä paremman pidon ja lyhyemmät jarrutusmatkat märällä tiellä verrattuna edeltäjiinsä.
  • Primacy 4+:ssa on keskitytty myös renkaan kestävyyden ja pitkäikäisyyden parantamiseen (Max Touch -rakenne). Michelinin kehittämä teknologia takaa, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään.
  • Michelin Primacy 4+ on suunniteltu maksimoimaan ajomukavuus. Sen hiljainen ajomelutaso ja värinän vähentäminen parantavat ajokokemusta.