255/45R19 104Y XL SCT FP Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

277.26

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 255/45R19 104Y XL SCT FP kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to161629 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/45R19 104Y XL SCT FP Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 on huippuluokan kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja ohjattavuutta sekä urheiluautoille että korkean suorituskyvyn henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Goodyearin edistyneimmän teknologian ja innovaatiot, tarjoten kuljettajille luottamusta ja nautintoa ajamiseen korkeissa nopeuksissa ja vaativissa ajo-olosuhteissa.

Eagle F1 Asymmetric 3 on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä. Sen ainutlaatuinen asymmetrinen pintakuvio ja erikoiskumiseos parantavat renkaan kosketusta tienpintaan, mikä mahdollistaa tarkan ja vakautetun ajokokemuksen. Tämä rengas reagoi tarkasti kuljettajan ohjausliikkeisiin, mikä lisää ajoneuvon hallittavuutta ja turvallisuutta.

  • Goodyear on valmistanut Eagle F1 Asymmetric 3:n tarjoamaan lyhyempiä jarrutusmatkoja märillä ja kuivilla pinnoilla.
  • Renkaan rakenne ja materiaalit on optimoitu vähentämään rengasmelua ja tärinää.
  • Eagle F1 Asymmetric 3 on valmistettu kestämään ja tarjoamaan pitkän käyttöiän.
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 on erinomainen valinta kuljettajille, jotka haluavat yhdistää ajamisen nautinnon ja suorituskyvyn turvallisuuteen ja mukavuuteen.