255/45R19 100V Bridgestone TURANZA 6

205.84

255/45R19 100V Bridgestone TURANZA 6 ENL

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3286342603810 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/45R19 100V Bridgestone TURANZA 6

Bridgestone Turanza 6 on uusin innovaatio Bridgestonen premium-kesärengassarjassa, joka on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista suorituskykyä, kestävyyttä ja turvallisuutta henkilö -ja SUV autoille. Tämä rengas on kehitetty vastaamaan vaativimpienkin kuljettajien tarpeita, ja se tarjoaa parannettua pitoa, ohjattavuutta ja mukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä.

Turanza 6:n kehitystyössä on keskitytty erityisesti märkäpitoon ja turvallisuuteen. Kaksikulmaiset siksak-kuvioiset 3D-lamellit ja uudenlainen olka-alueen palakuvio tehostavat vedenpoistoa ja vähentävät vesiliirron riskiä. Nämä innovaatiot parantavat renkaan pitoa märillä pinnoilla, mikä lisää turvallisuutta vaativissakin ajotilanteissa, kuten moottoritien kaarteissa tai äkkijarrutuksissa kaupunkiympäristössä.

  • Leveämmän profiilin ansiosta paine jakautuu tasaisemmin koko renkaan alueelle, mikä vähentää epätasaista kulumista ja pidentää renkaan käyttöikää. Eripituiset kuviopalat renkaan keskiosassa ja olka-alueella, yhdessä lukitusmekanismin kanssa, vähentävät kuviopalojen keskinäistä luistoa, mikä edelleen parantaa renkaan kestävyyttä ja pitoa.
  • Turanza 6 tarjoaa myös erinomaisen polttoainetehokkuuden. Uudet ohuet runkokudos- ja pintakerrokset sekä alhainen vierintävastus mahdollistavat pidemmät matkat pienemmällä polttoaineen tai energian kulutuksella.
  • Kilometrituloksissa Turanza 6 on osoittautunut viidenneksen paremmaksi verrattuna sen edeltäjään, Turanza T005:een, mikä korostaa sen parannettua suorituskykyä ja taloudellisuutta. Tämä sisäisen vertailun tulos osoittaa, että Bridgestone on sitoutunut jatkuvaan tuotekehitykseen ja innovointiin tarjotakseen kuljettajille parhaan mahdollisen ajokokemuksen.
  • ENLITEN-teknologian ansiosta renkaalla on erittäin alhainen vierintävastus. Se vähentää polttoainetehokkuutta, parantaa ajoneuvon käsittelyä ja ajodynamiikkaa.