255/45R17 98Y Toyo Proxes Sport

158.77

Toyo Proxes Sport 255/45R17 98Y kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to155555 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/45R17 98Y Toyo Proxes Sport

Toyo Proxes Sport on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, ohjattavuutta ja ajomukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä rengas yhdistää Toyo Tiresin pitkän kokemuksen rengasteknologiasta innovatiivisiin suunnitteluratkaisuihin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat parantaa ajoneuvonsa suorituskykyä ja nauttia ajamisesta kaikissa olosuhteissa.

  • Proxes Sport on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja tarkkaa ohjattavuutta, mikä lisää ajoneuvon hallintaa ja parantaa turvallisuutta. Sen erikoismuotoiltu pintakuvio ja uudenlainen kumiseos parantavat renkaan kosketuspintaa tienpintaan.
  • Toyo Proxes Sport on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä märillä pinnoilla. Renkaan syvät urat on optimoitu poistamaan tehokkaasti vettä renkaan alta.