255/40R17 94W Nexen NFERA SU1

117.23

255/40R17 94W Nexen NFERA SU1

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 8807622273100 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

255/40R17 94W Nexen NFERA SU1

Nexen N’Fera SU1 on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti urheiluautoille ja suorituskykyisille henkilöautoille. Tämä rengas tarjoaa erinomaisen pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat parantaa ajoneuvonsa ajodynamiikkaa ja turvallisuutta.

N’Fera SU1 on optimoitu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja tarkkaa ohjattavuutta. Sen edistynyt kumiseos ja aerodynaaminen pintakuvio parantavat ajoneuvon hallintaa ja suorituskykyä, mahdollistaen tarkan ja vakautetun ajokokemuksen.

Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä pinnoilla. Sen erikoismuotoillut urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa turvallisuutta sateisissa olosuhteissa.

N’Fera SU1 on suunniteltu vastaamaan nopeasti kuljettajan ohjausliikkeisiin, mikä lisää ajoneuvon reagointikykyä ja parantaa ajokokemusta, erityisesti korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa.