255/40-20 101W Nankang AS-3EV

157.44

255/40-20 Nankang AS-3EV kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2554020NANKANGAS3 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang AS-3EV 255/40-20 101W

Nankang AS-3EV on suunniteltu erityisesti sähköautoille ja hybrideille. Tämä rengas tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn niin kuivalla kuin märälläkin kelillä, ja se on kehitetty vastaamaan sähköautojen erityisvaatimuksiin, kuten lisääntyneeseen vääntöön ja painoon. AS-3EV:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota vierintävastuksen vähentämiseen, mikä auttaa parantamaan ajoneuvon kantamaa ja tehokkuutta.

  • Optimoitu vierintävastus: Vähentynyt vierintävastus auttaa parantamaan sähköautojen kantamaa, mikä on keskeinen tekijä sähköautojen tehokkuudessa.
  • Erinomainen pito ja hallittavuus: AS-3EV tarjoaa erinomaista pitoa ja hallittavuutta sekä kuivalla että märällä tiellä, mikä on tärkeää ajoturvallisuuden kannalta, erityisesti korkeamman vääntömomentin autoissa.
  • Kestävyys: Rengas on suunniteltu kestämään sähköautojen suurempaa painoa ja vääntömomenttia, mikä pidentää renkaan käyttöikää ja vähentää tarvetta tiheille renkaanvaihdoille.
  • Mukavuus: AS-3EV on kehitetty tarjoamaan mukava ja hiljainen ajokokemus, mikä on erityisen tärkeää sähköautoissa, joissa moottorin ääni ei peitä tieääntä.
  • Ympäristöystävällisyys: Alhainen vierintävastus ja pitkä käyttöikä vähentävät ympäristövaikutuksia, mikä tukee sähköautojen ympäristöystävällistä profiilia.

Nankang AS-3EV on ihanteellinen rengasvalinta sähköautojen ja hybridien omistajille, jotka etsivät kestävää, suorituskykyistä ja ympäristöystävällistä rengasta, joka tukee sähköautojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja edistää niiden tehokkuutta.