245/70R16 111H XL GT Radial Savero Suv

111.46

GT Radial Savero Suv 245/70R16 111H XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to100749 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/70R16 111H XL GT Radial Savero Suv

GT Radial Savero SUV on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti SUV- ja crossover-ajoneuvoille. Tämä rengas tarjoaa hyvän yhdistelmän mukavuutta, kestävyyttä ja suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä, tehden siitä sopivan valinnan monipuoliseen käyttöön. GT Radial on tunnettu tarjoamasta korkealaatuisia renkaita kohtuulliseen hintaan, ja Savero SUV jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla luotettavan suorituskyvyn kuljettajille, jotka arvostavat ajoneuvonsa turvallisuutta ja ajomukavuutta.

  • Savero SUV on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa sekä kuivilla että märillä pinnoilla, mikä parantaa ajoneuvon hallittavuutta ja turvallisuutta vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.
  • Rengas on optimoitu vähentämään tieääntä, mikä parantaa ajomukavuutta, erityisesti pitkillä matkoilla. Sen rakenne on suunniteltu tarjoamaan sujuva ja vakaampi ajokokemus.
  • GT Radial on panostanut Savero SUV:n kestävyyteen ja kulutuskestävyyteen, mikä takaa pitkän käyttöiän ja tarjoaa paremman taloudellisen hyödyn pitkällä aikavälillä.
  • Renkaan kulutuspintakuvio on suunniteltu tehokkaaseen vedenpoistoon, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoneuvon suorituskykyä märissä olosuhteissa.