245/60-15 101V Vitour Galaxy R1 Radial G/T white letters

102.24

245/60-15 Vitour Galaxy R1 Radial G/T white letters kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: B
Melupäästö: 2 (72)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): K2456015VITOURGALAXYGT Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vitour Galaxy R1 Radial G/T white letters 245/60-15 101V

Vitour Galaxy R1 on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti klassisiin autoihin ja harrasteajoneuvoihin, tarjoten niille modernin suorituskyvyn yhdistettynä vintage-tyyliin. Tämä rengas on ihanteellinen valinta autoilijoille, jotka haluavat ylläpitää ajoneuvonsa alkuperäistä ulkonäköä mutta samalla nauttia nykyaikaisen rengasteknologian tarjoamasta pidosta, turvallisuudesta ja ajomukavuudesta. Galaxy R1 on kehitetty tarjoamaan hyvä pito ja ohjattavuus sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin ajo-olosuhteisiin.

  • Galaxy R1:n muotoilu ja kuvioinnit on suunniteltu vastaamaan klassisten ja harrasteajoneuvojen tyyliä, tarjoten autolle autenttisen ilmeen.
  • Vaikka rengas näyttää vintage-tyyliseltä, se hyödyntää nykyaikaista rengasteknologiaa, mikä takaa erinomaisen pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä pinnoilla.
  • Vitour Galaxy R1 yhdistää menneen ajan viehätyksen ja modernin rengasteknologian, tarjoten ainutlaatuisen vaihtoehdon klassisten autojen omistajille ja harrastajille.