245/45ZR19(102Y Michelin PILOT SPORT 4XL

239.56

245/45ZR19(102Y Michelin PILOT SPORT 4XL

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528709508353 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/45ZR19(102Y Michelin PILOT SPORT 4XL

Michelin Pilot Sport 4 on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa, tarkkuutta ja reagointikykyä urheiluautoille ja korkean suorituskyvyn henkilö – ja SUV ajoneuvoille. Tämä rengas on kehitetty hyödyntämään Michelinin pitkäaikaista kokemusta moottoriurheilusta, mikä näkyy sen poikkeuksellisessa suorituskyvyssä sekä kuivilla että märillä teillä. Pilot Sport 4 on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat maksimoida ajoneuvonsa suorituskyvyn ja nauttia dynaamisesta ajokokemuksesta.

  • Pilot Sport 4 tarjoaa erinomaista pitoa ja ohjattavuutta, mikä mahdollistaa tarkan ja hallitun ajokokemuksen. Sen kehittynyt kumiseos ja optimoitu pintakuvio parantavat kosketuspintaa tienpintaan, mikä lisää turvallisuutta ja luottamusta erityisesti korkeissa nopeuksissa ja kaarteissa.
  • Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan myös erinomaista suorituskykyä märillä pinnoilla. Innovatiivinen pintakuvio sisältää syvät ja tehokkaat urat, jotka poistavat vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen märkäpitoa.
  • Michelin Pilot Sport 4 on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista reagointikykyä ja tarkkuutta ohjauksessa. Tämä tekee renkaasta ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat täydellistä hallintaa ajoneuvonsa yli ja nauttia jokaisesta ajohetkestä.
  • Michelin on myös kiinnittänyt huomiota renkaan kestävyyteen. Sen kestävä rakenne ja materiaalit takaavat, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään, tarjoten näin parempaa taloudellista arvoa pitkällä aikavälillä.