245/45R19 98Y Westlake Sa37

93.95

Westlake Sa37 245/45R19 98Y kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to154417 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/45R19 98Y Westlake Sa37

Westlake SA37 on uuden sukupolven asymmetrinen ultra-high-performance kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä sekä märillä että kuivilla teillä. Tämä rengas yhdistää edistyksellisen teknologian ja innovatiiviset materiaalit, jotka parantavat ajokokemusta ja turvallisuutta erityisesti korkeissa nopeuksissa.

  • Westlake SA37 käyttää Silica Tech -kumiseosta, joka parantaa renkaan pitoa märillä pinnoilla. Tämä materiaali vähentää jarrutusmatkaa märällä kelillä, mikä lisää turvallisuutta äkillisissä pysähtymistilanteissa.
  • Renkaassa on vahva keskiripa, joka takaa erinomaisen hallinnan sekä märillä että kuivilla teillä. Tämä ominaisuus tarjoaa vakaan ja keskitetyn ajotuntuman, joka on erityisen tärkeä nopeissa kaarreajoissa ja suorilla osuuksilla.
  • SA37:n asymmetrinen kulutuspintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tiehen, mikä parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja reagointikykyä. Tämä tekee renkaasta ihanteellisen vaihtoehdon urheilulliseen ajoon ja korkean suorituskyvyn vaativiin tilanteisiin.
  • Tämä rengas tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn kaikissa kesäolosuhteissa. Sen suunnittelu huomioi sekä kuivan että märän pidon, mikä tekee siitä luotettavan valinnan vaihteleviin sääolosuhteisiin.
  • Westlake SA37 on erinomainen valinta kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan ylivertaista suorituskykyä ja turvallisuutta. Sen edistyneet ominaisuudet, kuten Silica Tech -seos ja vahva keskiripa, tarjoavat parannetun ajokokemuksen niin arkipäiväisessä liikenteessä kuin vaativammissakin ajo-olosuhteissa.