245/45R19 98W XL Yokohama Bluearth-gt Ae51

165.52

Yokohama Bluearth-gt Ae51 245/45R19 98W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to144099 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/45R19 98W XL Yokohama Bluearth-gt Ae51

Yokohama BluEarth-GT AE51 on kesärengas, joka on suunniteltu yhdistämään suorituskyky ja ympäristöystävällisyys. Tämä rengas on osa Yokohaman BluEarth-sarjaa, joka keskittyy polttoainetehokkuuteen ja CO2-päästöjen vähentämiseen tarjoamalla samalla erinomaisen ajokokemuksen ja tehokkuuden.

  • BluEarth-GT AE51 tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä teillä, ja se on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat ajomukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.
  • Renkaan kehittyneen kumiseoksen ja aerodynaamisen pintakuvion ansiosta rengas tarjoaa vakautetun ajokokemuksen ja reagoi tarkasti kuljettajan ohjausliikkeisiin.
  • BluEarth-GT AE51:n erikoismuotoillut urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Yokohama on kiinnittänyt huomiota myös ajomukavuuteen tässä renkaassa. Sen rakenne ja materiaalivalinnat on suunniteltu vähentämään rengasmelua.